• viseversa

    Jag får inte tillbaka min hund

    Och hundens första tid bryr du dig inte om? Att en liten valp knappt fått knyta an till sin ägare pga att du legat inne är okej? En valp är som ett väldigt litet barn som behöver trygghet från start. När vi skaffade vår valp skulle hon ligga PÅ mig hela tiden. Hon var som en liten liten bebis som bara behövde min närhet och kärlek 24/7. Du har INTE gett valpen detta utan den har fått flytta runt och kanske varit stressad. Du har inte kisstränat och uppfostrat den utan det har andra gjort. Men du tycker ändå det är fel?! Handlar ändå om en levande varelse som du uppenbarligen inte är redo att ta hand om just nu. Koncentrera dig på dig själv och skaffa inga djur tills du är stabil nog. Och självklart ska du betala för tjänsten. Blir en saftig räkning men lär av detta istället. Och hoppas hunden får ett hem hos någon stabil som har tiden den behöver.

  • viseversa
    Anonym (Rättvist) skrev 2019-10-22 12:54:01 följande:

    Varför betalar du inte så du får tillbaks din hund då? Varför ska du få hjälpen gratis för att du är sjuk? Tyvärr är det sånt man får räkna med när man skaffar djur. Samma sak när du lämnar djuret hos veterinären, hos vissa får du inte tillbaka djuret förrens räkningen är betald. Jobbigt men rättvist!


    Fast ts kommer inte få tillbaka hunden oavsett. Ts har haft den på någon form av pensionat och det är den räkningen hon ska betala. Hunden är nu överskriven på uppfödaren igen. Alltså är inte ts längre ägare. Och oavsett om ts betalar eller inte gör det ingen skillnad då det inte är ts hund längre på pappret.
  • viseversa

    Ts hoppas din tystnad innebär att du insett att alla i tråden har rätt och att du nu tänkt om ang hunden och hoppas den får ett bra hem hos någon som har ork och tid för den. Det förtjänar den verkligen efter denna tuffa start. Inte ditt fel att du blev sjuk nej. Men hunden är ändå den som blev lidande. Och nu förtjänar den en trygg tillvaro.

Svar på tråden Jag får inte tillbaka min hund