• Anonym (Vad händer­?)
    Thu 24 Oct 2019 18:02
    530 visningar
    7 svar
    7
    530

    Kaxig av antidepressiva!

    Min partner började ta antidepressiva för ca 8 månader sedan, han har blivit kaxig säger exakt vad han tycker både hemma och på jobbet. Han är som en trotsig barnrumpa som måste ha sista ordet och hans åsikt är den som gäller, om någon säger något annat så fnyser han nästan och går. Han lyssnar inte på någon annan och deras tankar och känslor längre utan det är bara han och vad han vill som räknas. Han vill inte ha sex längre utan använder sexleksaker och undviker mig med både ögonkontakt och pratar knappt med mig längre. Jag börjar uppriktigt lessna på honom och hans konstiga beteende sedan några månader tillbaka. Har någon vart med om något liknande? Kommer han fortsätta ta dom här tabletterna länge till så kommer det innebära slutet på den här relationen, jag orkar inte med hans trotsiga beteende.

  • Svar på tråden Kaxig av antidepressiva!
  • Anonym (Vad händer­?) Trådstartaren
    Thu 24 Oct 2019 18:49
    #2

    Jag har aldrig heller hört något liknande, men jag antar att han tryckt ner sina känslor för länge så nu när han mår bättre och känner sig självsäkrare så vågar han. Jag har själv tagit antidepressiva och jag kände mig otroligt stark i mig själv. Kan tänka mig att han gör det och tycker att det inte spelar någon roll om han förlorar allt runtomkring sig. Han beter sig som om han skiter i om han får ha jobbet i behåll eller om relationen funkar. Han pekar finger åt allt och sitter just nu på lite för höga hästar.

    Han visar inga tendenser till att vilja vara med mig sexuellt och använder bara sexleksaker när han känner att han behöver. Han tar inte i mig längre och sista dagarna har jag haft sådant stort behov av närhet och från honom får jag inte ens en blick. Jag funderar allvarligt på att leta tag på en kk för jag kan inte gå med på detta obefintliga sexliv länge till!


    Anonym (hua) skrev 2019-10-24 18:16:53 följande:

    Aldrig hört talas om det här...men kan det vara så att han mådde dåligt innan och nu blir han "piggare" och då blir han som en djävul?

    Det låter jobbigt.


  • Anonym (Vad händer­?) Trådstartaren
    Sat 26 Oct 2019 09:46
    #5

    Behandlingen funkar, han säger själv att han mår bättre än aldrig förr. Men är han en sådan här person när han mår bra så vill då inte jag leva med honom. Sen det du skriver om sexet att om inte jag orkar leva med att han inte vill en period så undrar jag varför han då håller på med olika sexleksaker. Menar du att jag ska vara medveten om att han går och leker av sig dag ut och dag in när jag finns att tillgå varje gång? Jag är medveten om att man kanske inte vill ha sex vissa gånger, men gör han samma sak hela tiden (väljer sina sexleksaker) så måste det ligga något annat bakom. Vi kommer inte att få barn tillsammans då ingen av oss kan få barn.


    Anonym (Kk) skrev 2019-10-26 02:33:11 följande:

    Det är inte de antidepressiva som gör honom sådan! Det är depressionen i sig som gör det. Antidepp kanske inte funkar alls? I början av behandlingen så kan depressionen FÖRVÄRRAS! Det är viktigt att närstående läser på om vad antidepp gör och hur en depression fungerar. Och orkar du inte vara med honom för att han inte vill ha sex en period så är det lika att ni gör slut. För sexlivet kommer aldrig vara likadant som när man är nyförälskad och knullar 7 gånger per dag. Tänk sedan om ni skulle få två barn samtidigt med kolik och ingen närstående att hjälpa..


Svar på tråden Kaxig av antidepressiva!