Inlägg från: sabina227 |Visa alla inlägg
  • sabina227

    Känner mig värdelös

    Hej. Jag vill bara säga att din reaktion är helt okej och normal. Jag förstår att de är jobbigt just nu och att dessa känslor kan komma upp. Jag har själv gjort abort och jag reagerade liknande som du. Då jag gjorde aborten så ångrade jag det inte först, för jag var på en plats då i livet där jag inte kunde ta det ansvaret både ekonomiskt och som människa. Jag var 18 år då jag gjorde min abort. Idag är jag 29 år mamma till 2 barn.

    När jag gjort min abort och en del vänner började få barn i omgivningen kunde jag inte heller hålla dom, gosa med dom osv då jag hälsa på för tankarna som kom var lika som dina. Jag började tänka på vad jag kunde ha haft att jag kunde ha haft mitt barn och då ångrade jag aborten. Det är en sorg och det bara är så. Men du är inte värdelös dum eller något sånt bara för att du känner som du gör. Du har rätt att sörja och vara ledsen och känna som du gör. En abort är inte enkel. Det kan komma alla möjliga tankar och känslor. Inget är rätt eller fel.

    Jag hoppas du kan prata med någon i din familj?

    Och jag tror endå att de kan vara bra att prata med sambon även om du inte tror att han sörjer. Det kan vara bra att sambon får veta hur du känner. Men du ska ta de i din takt och följa det som känns rätt för dig. Styrke kramar till dig ?

Svar på tråden Känner mig värdelös