• Sun 27 Oct 2019 15:35
    1802 visningar
    11 svar
    11
    1802

    Huvudvärk! Hjälp!

    Molpes skrev 2019-10-27 14:49:04 följande:

    Jag brukar ha mycket problem med huvudvärk och den enda lösningen för mig har varit en Ipren och en Alvedon samtidigt. (Ibland 2 Alvedon o en Ipren flera ggr om dagen)

    Är det någon som vet hur många Alvedon man kan ta under en dag som gravid?

    Kanske ni har några andra tabletter man får äta som hjälper vid migränsymptom?

    Har haft huvudvärk under 2 dygn nu och blir bara värre.. min huvudvärk går heller aldrig över av sig själv o imorn är det jobb. Undrar hur detta ska gå!


    Du får ju ringa och sjukanmäla dig imorgon om det inte har gett med sig.

    Jag får ibland rysligt ont i huvudet, både gravid som ogravid. Värktabletter hjälper knappt, däremot blir det bättre när min sambo masserar nacke/axlar och huvud men det går inte över. Ibland håller det i sig dagen efter och det släpper ofta av sig själv.

    Jag försöker sova och vila så mycket jag kan och inte ligga högt med nacken utan mer plant.
  • Tue 29 Oct 2019 10:37
    #8
    Molpes skrev 2019-10-29 09:41:08 följande:

    Jag ska höra med BM när jag är på första besöket.

    Är det vanligt att man får mycket huvudvärk i samband med graviditet?

    Man ska väl, som du säger Hawk, inte ta någon tablett alls helst men annars kommer jag inte klara av mitt liv med den smärtan. Alvedon känns ju iaf mer skonsamt än starkare migräntabletter eller?


    Det kan vara vanligt. Jag får ofta ont i huvudet i mina graviditeter. De två första så fick jag det mellan v.8-v.16 men den här graviditeten fick jag det senare. Nu var det någon vecka sedan. Jag tror min huvudvärk beror på spänning och lågt blodtryck.

    Men det ska ju inte vara bedrövligt för dig. Så du gör helt rätt i att prata med din bm och få lite mer expertis råd från någon som kan den medicinska delen :)
Svar på tråden Huvudvärk! Hjälp!