Vad blir det för mat?
Hade äran att äta på restaurang idag: Den godaste fisk- och skaldjurssoppan jag någonsin ätit till förrätt och smörstekt hälleflundra med löksotad amandinepotatis, smörsås, brysselkål, gräslök och forellrom till huvudrätt.
Hade äran att äta på restaurang idag: Den godaste fisk- och skaldjurssoppan jag någonsin ätit till förrätt och smörstekt hälleflundra med löksotad amandinepotatis, smörsås, brysselkål, gräslök och forellrom till huvudrätt.
Rester från i lördags.
Kycklingsoppa med potatis och rotfrukter. Vörtbröd till det.
Tacos.
Idag blir julskinkan griljerad så det blir idag några revbensspjäll, julskinka med senap och rödbetssallad till.
Julmat, igår och idag och imorgon till frukost fast i liten mängd.
Är bortrest och bor på hotell så det är restaurangmat som gäller nu: Igår kväll blev det hjortstek, rödvinssås med tillbehör.
Thaimat: Lite plock av satay, phad med mamuang, vårrullar, räkships och kaeng phed.
Japanskt idag: Kalventrecote med lök, purjolök, vitlök och teriyakisås.
Lagar 3-rätters idag: Förrätt blir Toast Skagen med stenbitsrom. Huvudrätt är oxfilé med hasselbackspotatis, pepparsås och ungsrostade rotsaker.