Forum När man inte vill - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min man vill ligga med andra

  Tis 5 nov 2019 19:43 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Anonym (Förvi­rrad)
  Visa endast
  Tis 5 nov 2019 19:43

  Som rubriken lyder, min man vill att vi har sex med andra. Jag vet inte om jag klarar av det då jag känner att mitt självförtroende är för dåligt, känner att jag inte räcker till och att han inte finner mig sexig/speciell. Älskar han otroligt mycket och har en rädsla att han kommer lämna mig om jag inte ställer upp. Jag har aldrig känt att jag är tråkig ang sex, ställer upp på det mesta och är ganska driven. Vilket gör det ännu svårare att förstå. Vi testade i helgen att vara med ett annat par medans vi var fulla och jag flippade ur, såg han ha sex med en annan tjej och jag kan inte få bort den bilden ur huvudet. Han säger att han inte bryr sig att jag har sex med andra vilket får mig att känna mig som en trasa som man kan kasta runt ????

 • Tis 5 nov 2019 19:56 #1

  Öppet förhållande eller partnerbyte funkar bara om bägge är med på det. Men hans attityd behöver inte betyda att han inte tänder på dig, han har bara en annan syn på sex.
  Du måste nog säga som det är, du fixar inte detta. Men risken finns att han lämnar dig. Å andra sidan, har han verkligen rätt känslor för dig då? Att du ställer upp under press kommer inte att sluta bra.

 • Anonym (Förvi­rrad) Trådstartaren
  Visa endast
  Tis 5 nov 2019 21:40 #2

  Jo och jag har inget emot dom som vill ha partner byte och trodde jag skulle klara av det.

  Sen är inte detta nått som han pratat om tidigare så är lite granna i chock. Vill han verkligen vara med andra och lämna mig så finns det inget jag kan göra men det skulle göra fruktansvärt ont????

 • Lör 9 nov 2019 05:06 #3

  Ta det lugnt det kan leda till massa skoj o skönt

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll