• Anonym (Kaffedraken)

    Läste något jag inte borde läst - hur reagera?

    Anonym (jonas) skrev 2019-11-07 15:18:10 följande:
    Precis, i sig är det inte jättefarligt och det visade ju trots allt på att hon trots att hon var attraherad av killen, trots att han försökte kyssa henne satte stopp.

    Så länge dom inte tar upp kontakten via FB så är nog det bästa att lämna detta bakom sig trots allt.
    Precis, det som hänt är inte jättefarligt och kan kanske inte kallas otrohet.
    Han satte dock sådana spår hos henne att hon tog upp händelsen och kommenterade hans fördelar med sin kompis ??

    På något sätt tycker jag ändå att hon skall få reda på att du vet. Att du blev ledsen av att få veta, och att där någonstans går gränsen för dig. Risken finns att det upprepas annars nästa gång hon går ut. Kanske helt oplanerat träffar honom ute på något hak.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Skild och gift) skrev 2019-11-07 18:40:05 följande:

    Hej TS

    Du sitter just på ett trumfkort och det ska du inte visa henne.

    Hade jag varit du hade jag sagt till henne att vi behöver prata. Sen hade jag bett henne förklara precis allt som hände den kvällen. Nu kommer du märka om hon är ångerfull, ljuger osv. Med andra ord, om hon ljuger som en häst travar så ljuger hon troligtvis om andra saker oxå.

    Ljuger hon dock inte och berättar allt så har du en guldtjej som du ska hålla högt.

    Hur du har fått reda på det kan du förklara efteråt och be om ursäkt om då.

    Att stå kvar och ta emot kyssar ÄR OTROHET! Så vidare nu inte har gjort klart innan att man kan ta emot pussar/kyssar men inte ge.

    Fortsätt lira på din magkänsla. Tror inte det är en slump att hon uppdaterade Facebook.

    Jag litade oxå på min magkänsla för några år sen. Hade jag inte kollar datorn så hade jag aldrig vetat hur duktig min (ex)fru var på att ljuga...

    Lycka till!


    Jag håller med (Skild och gift) här. 
    Lite för mycket attraktion har det ju blivit här. Från båda hållen. Vilket pussarna och kramarna vid hemgången visar. Går man ut med ett kompisgäng, och man är i relation, umgås man inte och dansar med en random kille i princip hela kvällen.
    Då visar man intresse, vilket förklarar hans pussar. Han räknade naturligtvis med en fortsättning, efter det intresset hon visat under kvällen.
    Hade det inte betytt något för henne hade hon berättat det för ts, inte smugit med
    det och istället messat med kompisen om hur fin kropp han hade, och hur gott han luktade.
    Lite fjortisvarning över det, tycker jag.
    Det normala om man inte är så ärlig att man berättar för sin sambo, är ju då att gömma och glömma.
    På vad sätt har hon ändrat bakgrundsbild/profilbild på Facebook? Och varför 
     tror du?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Uu) skrev 2019-11-07 20:54:28 följande:
    Hon kanske verkligen skämdes över att ha gått över gränsen och ville förklara för sin vän hur det kunde bli så.
    Tycker inte det låter som hon skäms överhuvudtaget Bara bekräftelse på att kompisen tycker samma sak och kanske få en puch att hålla det öppet.

    Framkommer inte i ts text men bytte dom nr. också?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Ji) skrev 2019-11-08 00:20:16 följande:

    Känns inte som att TS kan komma segrande ur det här. Hur han än gör blir det knasigt.

    Gå vidare som inget hade hänt? Omöjligt.. Han kommer grubbla och vara orolig.

    Konfrontera? Det riskerar leda till tjafs.. bråk, ytterligare lögner från tjejens sida, samt dessutom bråk om varför han snokat, tjafs om svartsjuka, bortförklaringar m.m.

    Man undrar ju över hur förhållandet mår egentligen.

    Jättesvår situation.


    Så är det, och det är därför det är så viktigt att tänka till lite,och inte utsätta sin partner för något man inte vill bli utsatt för själv.
    Helt enkelt vara öppen och ärlig.
  • Anonym (Kaffedraken)
    MaryM skrev 2019-11-08 06:06:17 följande:

    TS, jag tycker du ska prata med din sambo om detta, men inte konfrontera.

    Hon har dansat och flirtat med en kille och sen satt stopp. Det är liksom inte nåt att röra upp himmel och jord för, inte heller att hon sen är glad för bekräftelsen och skojar med sin väninna.

    Jag tycker du ska fundera över er relation innan du pratar med henne. Ger du henne någon bekräftelse?

    Om du pratar med henne och gör en skitstor grej av detta så framstår du som en grinig loser. Om du däremot visar att du förstår varför detta hände och pratar ärligt om vad hon saknar i relationen, vad du saknar och vad ni kan göra är det en helt annan femma.

    Försök ta det med lite humor.


    Det konstiga är, att detta resonemanget om brist på bekräftelse, ser man sällan när det gäller mannen i en relation som är otrogen, men oftast vid kvinnlig otrohet. Då är det säkert hans fel att hon blivit attraherad av någon annan.
    Beror det på att mannen traditionellt skall vara den som uppvaktar?
    Sen är det väl så också att den bekräftelse man får, kanske varje dag av sin partner, inte går att jämföra med den bekräftelse man får av en ny bekantskap, som i detta fallet, onykter på fest, eller i vilket sammanhang som helst, bekräftelse från kollegor o.d.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (G) skrev 2019-11-08 11:49:37 följande:

    Berätta inte att att du kollat på hennes messenger. Resultatet kommer antagligen bli att hon visserligen berättar sanningen för dej men sen också stänger den vägen för dej för alltid.

    Jag har alltid varit av den åsikten att man snokar inte. Jag har aldrig någonsin gjort det, men med facit i hand ångrar jag att jag inte gjorde det. Efter 20 år ville mitt ex skiljas och ?hitta sej själv?. Han bedyrade att det inte inte fanns någon annan. Kort samnamfattning. Jag blev krossad och lämnad. Och det fanns såklart en annan. En jobbarkompis som han ?bara var vän med?. Jag var så naiv att jag tyckte det var trevligt att han umgicks med båda könen. Nu med facit i hand ångrar jag att jag inte gick igenom hans meddelande. Det hade besparat mej några år av förnedring när han körde dubbelt, men framför allt hade det hjälpt mej att inse vilken skitstövel han är så jag kan gå vidare. Han har aldrig gett mej en riktig förklaring till varför och jag kommer aldrig att få någon. Jag hade behövt veta. Jag tycker fortfarande att det är fel, men priset jag fick betala för att inte göra det är fan så mycket högre än om jag gått igenom hans telefon.

    Jag tycker du ska ta upp det med din tjej men gör det på ett smart sätt. Säg inget om att dun läst messenger. Säg att en vän sett henne och killen ihop hela kvällen och berättat. Säg att du först bara viftade bort det, men sen har du funderat på om hon inte betett sej lite annorlunda mot dej. Fråga henne om det ligger något i vännen berättade. Får du en någorlunda sann version, släpp det. Ljuger hon sej blå, släpp det också. Men då vet du läget. Hon kommer antagligen flirta med någon ny nästa gång hon är ute. I båda fallen, ha kvar möjligheten att kolla upp henne igen. I fall.


    Ts, hur går det.

    Tycker (G):s förslag ovan är bra. Då slipper du en massa tjafs om kontroll och svartsjuka. Även svårt för henne att bortförklara om någon sett det.
  • Anonym (Kaffedraken)
    MaryM skrev 2019-11-09 03:34:24 följande:
    Jag kan förstå att du tänker så, men jag skriver ju faktiskt att även han saknar säkert saker i deras relation. Jag personligen tycker inte att det bara är mannen som ska bekräfta kvinnan, tvärtom också.

    Min poäng är mest att jag tyckte faktiskt inte att detta är så farligt beteende, men det är en varningssignal. Om TS kan ta upp det utan att anklaga, utan på ett sätt som öppnar för diskussion om vad de båda saknar i relationen så tror jag det kan bli ett bra samtal! Båda kanske saknar bekräftelse?

    Det var en bra idé att säga att en vän såg dem.
    Visst, det var bara en reflektion på vad du skrev. Och du får väl hålla med om att det nästan till 100% är kvinnor som har detta som ursäkt när dom varit otrogna. Dom älskar sin man, han är deras soulmate, men får ändå för lite bekräftelse.
    I.a.f. här på FL. Skulle nästan kunna säga de flesta forum.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Förmodar att du inte är kvar efter ett år, men det skulle vara intressant att få reda på hur allt löste sig.

Svar på tråden Läste något jag inte borde läst - hur reagera?