• Anonym (Kaffedraken)

    Mejlkonversation- blir jag stämplad som otrogen?

    Om du kan visa din sambo mailen och hon är ok med kontakten är det helt okej. Jag mailar bara med kvinnor, får nog av män i vardagen. Kvinnor har ofta ett annat synsätt och andra intressen så jag förstår att du vill maila med dem. Det är skillnad på män och kvinnor oavsett vad likhetsfeminister påstår. Man kan ha kvinnliga vänner utan att bland in sex.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Larsa) skrev 2019-11-09 10:24:36 följande:



     
    Vem har sagt att sambon är en kvinna??
    HAN vet om detta,han har även läst ERA svar. Hans ,0ch även min, reaktion är att ni är så snabba att döma människor , att man FÅR inte vara olika i er värld.
    Frågan är om jag inte träffat en öm punkt,och NI i själva verket känner er skyldiga då NI skulle vända det till nåt sexuellt. Jag ser inte nånstans i mitt inlägg,att jag efterlyser någon sexuell relation, så vissa av oss KAN ha en relation till andra UTAN anspelning på sex.
    Känner att jag inte behöver svara på varje inlägg,då de egentligen innefattar samma sak,alla har läst det de tycker och tror jag skrivit,men ingen har egentligen förstått VAD de läst. 
    Så nästa gång ni känner ni vill döma människor,försök att se och ta in, INNAN ni vill känna ER duktiga och oskyldiga.
    Var lagom kaxig, det var du själv som skrev att du var orolig för att anklagas för otrohet. Det var det vi svarade på och att det inte behöver vara något problem med kontakten. Dessutom skrev jag att en sån kontakt inte behöver handla om sex. Att din sambo är man har ingen som helst betydelse, du kan ju vara bi...

    Vissa anser att män och kvinnor inte kan "bara vara vänner" och du tycks tillhöra den gruppen mtp hur du formulerade din TS. Som provokation var den rätt dålig och jag förstår att du är besviken på att det inte dök upp mer fördömande inlägg. Men det är ditt problem...
Svar på tråden Mejlkonversation- blir jag stämplad som otrogen?