Inlägg från: Anonym (håller med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (håller med)

    Mejlkonversation- blir jag stämplad som otrogen?

    Anonym (Larsa) skrev 2019-11-09 10:24:36 följande:
    CitronTulo skrev 2019-11-08 15:21:20 följande:

    Som andra redan skrivit, varför måste det vara en kvinna om du är orolig för att klassas som otrogen? Redan där förstår man ju att du inte är så oskyldig som du vill verka!

    Om man gör något som man känner att man behöver dölja för sin partner så är man fel ute. Så gör inget som du inte skulle kunna stå för om din partner fick vetskap om det!


    Anonym (A) skrev 2019-11-08 18:01:09 följande:
    Håller med



     Vem har sagt att sambon är en kvinna??
    HAN vet om detta,han har även läst ERA svar. Hans ,0ch även min, reaktion är att ni är så snabba att döma människor , att man FÅR inte vara olika i er värld.
    Frågan är om jag inte träffat en öm punkt,och NI i själva verket känner er skyldiga då NI skulle vända det till nåt sexuellt. Jag ser inte nånstans i mitt inlägg,att jag efterlyser någon sexuell relation, så vissa av oss KAN ha en relation till andra UTAN anspelning på sex.
    Känner att jag inte behöver svara på varje inlägg,då de egentligen innefattar samma sak,alla har läst det de tycker och tror jag skrivit,men ingen har egentligen förstått VAD de läst. 
    Så nästa gång ni känner ni vill döma människor,försök att se och ta in, INNAN ni vill känna ER duktiga och oskyldiga.
    Ja TS, håller med dig, det är extremt dålig stil att folk inte fattar...Jag menar hur jävla svårt kan det vara när du skriver under kategorin OTROHET och du själv i din trådstart säger att du är rädd att detta ska klassa som just OTROHET s¨är det väl självklart att det inte är otrohet det handlar om... duh

    Som om det inte räckte så är det väl förfan självklart att du inte är en man när du kallar dig Larsa och skriver att du vill tjatta med en kvinna... det är ju solklart?

    Utöver det kan man ju fråga sig hur folk inte fattar att du givetvis visat tråden för din sambo... det är väl förfan sånt som alla gör med sina trådar under kategorin otrohet.

    Alltså, folk är ju förjävla fräcka och drar verkligen slutsatser från ingenting....

    En fråga bara.... vad för slags mediciner går du och din sambo på?
Svar på tråden Mejlkonversation- blir jag stämplad som otrogen?