• Anonym (Rima)
    Sat 9 Nov 2019 11:58
    450 visningar
    18 svar
    18
    450

    Hur länge leva såhär? Vad hade ni gjort?

    Jag läste din förra tråd. Jag förstår att du vill förneka det han sagt till dig. Jag förstår att du vill ha honom tillbaka. Jag förstår att du önskar att han var som han var när ni blev kära.

    Men är det rimligt att tvinga på en annan människa känslor som kanske inte finns? Har han sagt att han vill försöka igen? Eller är det för barnens skull?

    Jag vill inte göra dig ledsen, men det är nog dags att släppa taget. Även om du känner dig misslyckad som partner och kanske som mamma också, så är det inte ditt fel. Du klamrar sig fast vid något som kanske inte finns.

    Kan du inte leta upp en psykolog? Familjeliv har inte hela historien och den ska du inte behöva dra. Nu vinklas tråden efter dina känslor. Du tar inte upp vad han har sagt att han känner.

  • Anonym (Rima)
    Mon 11 Nov 2019 05:43
    #17
    Anonym (Sorg) skrev 2019-11-10 20:43:35 följande:

    Kom idag fram till att det inte är någon idé att gå i rådgivning med någon som INTE vill vara nära en på något sätt, som tycker det är förnedrande att säga att ham tycker om mig eller älskar mig. Hade viljan funnits så ja, men jag kan inte tvinga någon att vilja vara nära mig, krama mig, ha sex med mig. Den viljan måste finnas för att man ska ha en chans.

    Igår kväll när jag ville pussa honom i sängen puttar han bort mig och säger "skulle inte du sova?".... det var en wake up call, det var droppen. Jag fick en sån klump efter alla försök att komma närmare så inte ens kan jag få ge en puss.

    Idag mådde jag skit hela dagen, kände att jag fått honom att tvinga sig göra saker med mig som han inte vill. Jag sa att jag inte kan fortsätta. Han sa väl "nej men riktigt så.är det inte" men ingen större förklaring eller kämpande för mig eller oss. Han sa "har du bestämt dig så". Så enkelt för honom - men nu tog jag steget och jag kommer hålla mig till det. Hellre ensam med 2 barn än att må dåligt varje dag.


    Det var ju bra att du fick en tankeställare så du kan börja skydda dig själv innan du blir ett tomt skal bara.

    Visst hade ni hus? Kan du bo kvar utan honom? Få honom att flytta ut alltså?
Svar på tråden Hur länge leva såhär? Vad hade ni gjort?