• KimLinnefeldt

    Hur länge leva såhär? Vad hade ni gjort?

    Gå i rådgivning tillsammans. Om han inte vill det så är det en "deal braker", då får du ställa ultimatum. Ni har ett gemensamt problem, som han ska vara lika mån om att lösa som du.

    PS. Livet är kort.

  • KimLinnefeldt
    Anonym (Sorg) skrev 2019-11-10 20:43:35 följande:
    Kom idag fram till att det inte är någon idé att gå i rådgivning med någon som INTE vill vara nära en på något sätt, som tycker det är förnedrande att säga att ham tycker om mig eller älskar mig. Hade viljan funnits så ja, men jag kan inte tvinga någon att vilja vara nära mig, krama mig, ha sex med mig. Den viljan måste finnas för att man ska ha en chans.

    Igår kväll när jag ville pussa honom i sängen puttar han bort mig och säger "skulle inte du sova?".... det var en wake up call, det var droppen. Jag fick en sån klump efter alla försök att komma närmare så inte ens kan jag få ge en puss.

    Idag mådde jag skit hela dagen, kände att jag fått honom att tvinga sig göra saker med mig som han inte vill. Jag sa att jag inte kan fortsätta. Han sa väl "nej men riktigt så.är det inte" men ingen större förklaring eller kämpande för mig eller oss. Han sa "har du bestämt dig så". Så enkelt för honom - men nu tog jag steget och jag kommer hålla mig till det. Hellre ensam med 2 barn än att må dåligt varje dag.
    Styrkekramar. Det blir jobbigt för alla inblandade en tid framöver, men kan bli så mycket bättre sen - för alla inblandade.
Svar på tråden Hur länge leva såhär? Vad hade ni gjort?