• Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 10:08
    2183 visningar
    151 svar
    +1
    151
    2183

    Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 09:20:05 följande:

    Tänk dig att du träffar en man som du snart blir störtförälskad i. Men han är gift och vill inte lämna sin fru. Men utöver dig och sin fru lovar han att vara dig trogen.

    Efter flera år med den här mannen tar mannens fru kontakt med dig och hon vet att ni är ett par. Hon är inte arg på dig konstigt nog, och säger att du är 100ggr bättre än hans tidigare älskarinna, inte en golddigger och att det kunde vart värre. Ni kommer aldrig bli vänner men för att vara någon som knullar med hennes man så är du rätt ok ändå, och håller det honom från att vara med andra kvinnor som spenderar massor av deras pengar så på det sättet tycker hon att du är jättebra.

    Så ni kommer inte bli vänner eller dela honom på det viset. Men hon vet om dig och respekterar dig på sätt och vis. Eller accepterar dig.

    Med honom är du lycklig, du känner dig hel och älskad. Även om du inte kan få honom för dig själv är det här det näst bästa. Du tar honom inte från sin familj eller fru men du får åtminstone en del av honom. Det är samtidigt skönt att er otrohetsaffär har kommit fram och alla är överens om att locket är på.

    Hade du accepterat ett sådant arrangemang? 

     


    Hur löser man frågan som barn, semester, jul och annat man ofta vill ha i en relation?
  • Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 10:33
    #15
    +1
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 10:26:41 följande:

    Barn får jag vara utan. Vi delar julklappar ett par dagar innan eller efter jul till varandra varje år. Att det exakt inte blir julafton accepterar jag och semestrar tar han mig ofta på. Långhelger i Rom, London osv. Men jag bryr mig inte om sånt egentligen, är lika glad om han spenderar den tiden hemma hos mig.Jag är fulare än frun. Men jag är inte ful på något sätt. Jag ser bra ut kan jag säga utan att skämmas. Lite annorlunda än frun som är klassiskt vacker men jag är vacker jag med. Det har även hans fru bekräftat hon skrev att jag är snygg men borde fundera på att klä mig annat än i träningskläder någon gång.


    Nej, jag vill ha ut mer av en relation en de smulor av familjeliv han skulle ge mig. Som älskar kunde de funka tills jag hittat någon som skulle finnas för mig.
  • Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 11:33
    #29
    +1
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 11:29:01 följande:

    Det är ju saker han vill göra. Om han skall åka vill han att jag följer med. Jag gör det för att få tid med honom, inte för att vi åker iväg. Jag lagar hellre middag åt honom hemma hos mig, eller hemma hos honom när fru och barn inte är där, än blir bjuden på restaurang.  

    Jag är inte helt immun mot lyx. jag älskar att vara hos honom, stort kök, stort badrum, stor säng, härliga soffor, trädgård... väldigt fint. Så jag kanske är lite av en lyxhora då men det är inte så viktigt. Jag hade älskat honom även om han var utfattig.

    Presenter gillar jag men priset på dem spelar ingen roll. Jag blir lika glad om han köper med sig juice och ägg som när han köper ett halsband eller dyra örhängen. Han ger mig dyra saker ändå, för att han vill ge mig det. Han tycker att jag är värd att få allt jag vill ha, och vill jag inte ha någonting så kommer han köpa saker åt mig ändå. För att han inte kan ge mig en riktig relation. Så jag vet att om jag skulle behöva hjälp ekonomisk, bli av med jobbet osv. så kan jag ändå känna mig trygg.


    Så länge han har gott om pengar. Tar pengarna slut kommer han prioritera familjen

    Blir man sjuk, flyttar, börjar jobba mycket och sexet försvinner eller minskar kommer han hitta en ny älskarinna.

    Nej tack!
  • Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 11:45
    #34
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 11:39:10 följande:

    Ja. Han är underbar. Rolig, vänlig, tacksam. Inte kaxig eller jobbig utan nervös och gullig jag kan vara mig själv med honom, väldigt känslig och klängig (men på ett gulligt sätt).

    Han är väldigt attraherad av mig och jag kan stå i fönstret och se han parkera bilen helt snett och springa upp för trapporna med slipsen fladdrande och direkt innanför dörren kysser han mig och tar mig i hallen. Han har längtat efter mig hela dagen på jobbet och stressar så mycket han kan för varje minut med mig. Struntar i om han får p-böter om det innebär en extra minut med mig.

    Så han är spännande, bländande, gullig, genomsnäll, fånig, rolig, löjlig, klängig, kärleksfull och helt underbar. Pengarna är helt oviktiga för mig.


    Smulor.....

    Men är sexet bra så varför inte. Till något seriöst dyker upp där man kan bygga en gemensam framtid.
  • Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 12:41
    #44
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 12:29:26 följande:
    Jo. jag har ett comitment från honom nu. Det är bara jag utöver frun.
    Anonym (Fröken Lind) skrev 2019-11-10 11:59:58 följande:

    Men, ts, har du inte lämnat honom ännu? Som jag minns det så har du skrivit flera trådar om honom under minst ett år. Han, som har frun därhemma och som kommer hem till dig snabbt på hemvägen, "tar dig i hallen" och sedan susar vidare hem till frun.

    Först när jag läste din inledande ts, denna gången trodde jag att det skulle utmynna i något slags likställt polyamoröst förhållande, men så är det ju inte alls. Som någon skrev ovan, ni delar inte på honom. Du får det som blir över, du får göra det hon inte vill göra. Hon har alla trumf på hand, tydlig ställning, gift, hus, träffar släktingar och vänner öppet.
    Du är den där "smutsiga hemligheten". Du kan aldrig räkna med att han finns där för dig ett speciellt ögonblick om du skulle behöva, ex om en olycka hände. Hans andra prioriteter skulle alltid gå före. Du vet inte ens om du skulle kunna få tag i honom.


    I ett polyamoröst förhållande har alla kvinnor samma ställning, ofta med tydligt strukturerade dagar som mannen växlar mellan kvinnorna. Alla kvinnorna finns "öppet" och ses på stan tillsammans med mannen och gemensamma vänner/släktingar. Firar högtider ihop etc.


    Förresten, har du verkligen på riktigt pratat med frun? Eller är det bara mannen som säger att hon vet om det hela?
    Och det att hon skulle sitta hemma och följa transaktionerna i London. det låter som något han bara hittat på för att du skall känna dig "duktig" för att du inte spenderar hans pengar i överflöd. Förstår du inte att han på detta sätt manipulerar dig till att inte ens kräva/begära önska materiella ting från honom?

    Och att han bjuder hem dig till sig, frun och barnens hus, när de inte är där. Det låter ju helt sjukt. Som om du är något slags gemensamt hobbyprojekt för mannen och hans fru. "Nu skall vi se hur långt vi kan ta henne". Det låter helt sjukt i mina öron. Snälla, ts, du är värd då mycket mer. Du är inte ett silverpris, du är ett guldpris och du måste inse det!!!

    Och som svar på din fråga, nej, jag skulle inte accepterat ett sådant "förhållande", som en kk kanske under en begränsad tid. Men inte som en romantisk relation, framförallt av två anledningar, jag vill kunna visa mig öppet med min man, jag vill kunna veta att han, i händelse av kris, alltid skall kunna komma till min hjälp (öppet). 


    Nej jag har inte pratat med henne men hon har skrivit ett långt mail där hon berättar att hon vet allt och har vetat om det länge. Sedan har vi skickat ett par meddelande fram och tillbaks. Att hennes man inte är så smidig och diskret som han tror och att hon inte är glad åt det vi gör men att det är bättre än den förra och att det kunde vara värre.

    Att jag gör honom glad och han är mindre odräglig sedan han träffade mig och att jag under andra omständigheter verkar vara en trevlig tjej. Att hon vet om mig men vill ha så lite med mig att göra som möjligt. Att jag borde klä mig mindre tacky och färga utväxten oftare.
    Vad är problemet? Du har hittat en livssituation som funkar för dig och som du trivs med.. Att andra inte skulle accepter smulor är väl inte ditt problem och inte heller någon överraskning.

    Jag skulle kunna ha det som du men inse att det är frågan om någon form av kk och inte ett seriös förhållande. När jag är mogen för det skulle jag sparka ut honom.

    .


  • Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 13:09
    #51
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 12:56:58 följande:

    Problemet är lite tvivel. Jag vill ibland ha mer än det jag har. Jag hade fantasier om att gifta mig osv. Vi firar jul, jag får en fin present, jag ger honom något...vi har sex och det är jättetrevligt. Men det kanske ett par timmar 21,22 eller mellandagarna. Sådana saker. Små saker egentligen, men det blir inte riktigt som det skall vara, borde vara 24:e. Jag borde kunna somna i hans famn efter vi har haft sex och sedan inte vakna ensam utan fortfarande i hans famn. Det gör jag ibland...men ärligt talat det är kanske 10 dagar på ett år jag vaknar bredvid honom efter att ha somnat bredvid honom.

    Sånt där svider ibland.

     


    Du har valt detta. Lev med smulorna

    Eller så hittar du en riktig partner som har dig som prio ett hela tiden.
  • Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 14:48
    #68

    Citat från andra tråden

    "Men jag har kommit på honom med att bedra mig med tre andra kvinnor där en är min kompis..."

  • Anonym (Kk)
    Sun 10 Nov 2019 15:55
    #72
    molly50 skrev 2019-11-10 15:44:02 följande:

    Vilken tråd är det? Kan du länka?


    Inlägg nr 38
  • Anonym (Kk)
    Fri 15 Nov 2019 12:19
    +1
    smulpaj01 skrev 2019-11-15 12:12:20 följande:
    [/quote]

    Detta är så extremt respektlöst beteende mot dig och det är djupt tragiskt att du inte inser det utan inbillar dig att det är kärlek. Nej han älskar inte dig det minsta, du är mindre värd än en gatuhora. Han tar för sig en snabbis i hallen för att han har bråttom hem till sin familj. Dig fullkomligt skiter han i!

    Du delar inte en man med en annan kvinna, du är enbart ett billigt/gratis ligg han snedkn*llar med.
    Inte ett billigt ligg, utan ett av flera billiga ligg, de andra är bla en kompis och sen ett okänt antal till.
Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?