Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

  Sön 10 nov 2019 11:38 Läst 0 gånger Totalt 151 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Livia) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Sön 10 nov 2019 11:38 #30 +2

  Haha, en otrogen man som lovar att vara trogen till både hans fru och älskarinnan? Jo, tjena. Skulle aldrig i livet slösa energi, än mindre flera år, på en sån man. Jag förtjänar mer än att vara nån snubbes älskarinna. Herregud. Snacka om att kasta bort sitt liv.

 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Sön 10 nov 2019 12:57 #49 +1
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 11:39:10 följande:

  Ja. Han är underbar. Rolig, vänlig, tacksam. Inte kaxig eller jobbig utan nervös och gullig jag kan vara mig själv med honom, väldigt känslig och klängig (men på ett gulligt sätt).

  Han är väldigt attraherad av mig och jag kan stå i fönstret och se han parkera bilen helt snett och springa upp för trapporna med slipsen fladdrande och direkt innanför dörren kysser han mig och tar mig i hallen. Han har längtat efter mig hela dagen på jobbet och stressar så mycket han kan för varje minut med mig. Struntar i om han får p-böter om det innebär en extra minut med mig.

  Så han är spännande, bländande, gullig, genomsnäll, fånig, rolig, löjlig, klängig, kärleksfull och helt underbar. Pengarna är helt oviktiga för mig.


  Allt det där är väldigt generella saker. Det finns tusentals killar som är ?snälla och roliga? som du faktiskt kan ha ett förhållande med och bygga ett liv ihop med. Fattar inte att du nöjer dig med det där. Känns ju bara så futtigt och falskt.
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Sön 10 nov 2019 12:59 #50 +1
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 12:56:58 följande:

  Problemet är lite tvivel. Jag vill ibland ha mer än det jag har. Jag hade fantasier om att gifta mig osv. Vi firar jul, jag får en fin present, jag ger honom något...vi har sex och det är jättetrevligt. Men det kanske ett par timmar 21,22 eller mellandagarna. Sådana saker. Små saker egentligen, men det blir inte riktigt som det skall vara, borde vara 24:e. Jag borde kunna somna i hans famn efter vi har haft sex och sedan inte vakna ensam utan fortfarande i hans famn. Det gör jag ibland...men ärligt talat det är kanske 10 dagar på ett år jag vaknar bredvid honom efter att ha somnat bredvid honom.

  Sånt där svider ibland.

   


  Ni har inte allt det där för att ni inte är ett par. Du är hon han pippar ibland.

  Vill du gifta dig, skaffa en familj etc. borde du inte slösa mer tid på honom.
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Sön 10 nov 2019 13:44 #64 +3
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 13:24:42 följande:
  Det är svårt. Jag kan inte få allt, men jag kan få något väldigt bra. En del av mannen jag älskar är bättre än inget av mannen jag älskar?
  Hur lite kan du värdera dig själv om du tycker att det du får nu är "väldigt bra"? Du är den han kommer till för sex på vägen hem från jobbet. Han vill inte satsa på er för att han inte älskar dig. Du är bara en i mängden av hans älskarinnor.

  Hade han faktiskt älskat dig hade han antingen 1) lämnat sin fru för dig 2) släppt dig fri så att du hade fått en chans att hitta någon som kan ge dig allt du vill ha 3) sett till att ni tre hade ett jämställt poly-förhållande där du och frun stod på samma nivå.
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Mån 11 nov 2019 16:09 #101 +4
  Lainie Kennedy skrev 2019-11-11 15:42:06 följande:
  Alla är inte intresserade av ha samma sorts relationer. Jag känner inte ts, så jag kan inte säga något om hennes självrespekt, men jag respekterar mig själv genom att ha relationer som innehåller det jag vill ha och saknar det jag inte önskar mig. En gift man vars fru inte skadas är perfekt för mig, eftersom ingen då behöver sakna sådant som jag är ointresserad av tex att vara sambo och leva tillsammans i vardagen.
  Nu verkar ju TS dock vilja gifta sig och ha barn med den här mannen, vilket hon får välja bort, för att han aldrig kommer att lämna sin fru för henne.
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Tor 14 nov 2019 15:36 #106
  Lainie Kennedy skrev 2019-11-11 18:27:23 följande:
  Andra tar bara de bästa bitarna medan någon annan gör grovjobbet. Sånt är livet.
  Är "bästa bitarna" enligt dig att behöva offra sånt man gärna vill ha i livet? För det är ju det TS gör. Att du idag i ditt liv inte skulle ha något emot att ha ett liknande upplägg som TS är väl kul för dig, men lite irrelevant för tråden...
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Tor 14 nov 2019 17:19 #119 +1
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 16:53:29 följande:

  Han är förövrigt en fin man. Jag kan nästan lova att även du hade tyckt jättebra om honom om du träffade honom och pratade med honom i fem minuter. Väldigt charmig, rolig och sympatisk. Lätt att tycka om.  


  Hur fin och "genomsnäll" är han egentligen om han är okej med att du offrar hela ditt liv, barn och ett vettigt förhållande för honom som du inte har någon framtid alls med? Är det snällt? Är han en schysst man som låter dig välja bort giftemål och barn, som du verkar vilja ha?
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 16:46:25 följande:
  Vänner har jag, men ingen jag litar på (längre). Familj har jag men de har samma inställning som er i tråden numera. Inte först när jag trodde att det skulle bli vi på riktigt. Då var det positivt, förmodligen pga. pengarna...de är giriga.
  Det är ju inte ni "på riktigt" nu heller. Han är gift och väljer sin fru varje dag. Du är ett ligg.
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Tor 14 nov 2019 17:47 #124 +3
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 17:30:22 följande:
  Vill inte säga exakt men vi kan säga att jag är 30. I c:a 7 år har vi vart ihop.
  Så du har slösat bort sju år på en man du inte har någon framtid med och aldrig kommer ha ett faktiskt förhållande med? Hur länge tänker du låta den här tomma fantasin styra ditt liv? Kommer du känna att det här var ett bra val när du är gammal och grå?
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Tor 14 nov 2019 20:55 #136 +1
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 19:01:07 följande:
  Jag vill inte ha någon annan. Skulle jag ändå träffa någon som jag ville ha barn med och vara med hade jag lämnat min nuvarande relation. Jag älskar honom och skulle aldrig vänstra mot honom.
  Catnap skrev 2019-11-14 18:02:10 följande:
  Om du är runt 30 så är du ju på tok för gammal för att hålla på såhär. Om du gör slut nu kanske du fortfarande hinner träffa en vettig man att bilda familj och starta ett liv med. Var tänker du att du annars är om 5 år? 10 år?
  Jag vet. Om 5-10 år kan jag bara hoppas på att ha det som jag har det idag. Han älskar oss bägge men på lite olika sätt. De har ju barn, liv ihop, gemensamma vänner, pengar, villa, bekanta, fin stor släkt osv osv. Men med mig kan han vara sig själv, behöver inte förställa sig. Vill han gråta så får han gråta Vill han berätta om sina komplex, sin stress för att aldrig duga eller hur dåligt han mår så lyssnar jag. Vill han göra vissa saker sexuellt som han inte får göra med henne så får han mer än gärna göra dem med mig. Han behöver mig också, jag fyller en funktion i hans liv och han kan inte fungera eller ens orka med att leva utan mig. Det säger och skriver han hela tiden. Han älskar mig det vet jag, men han älskar ändå sin fru mer. Om hon tvingar honom att välja så försvinner jag. Men kanske skulle hon lämna honom? Tröttna på honom, hitta någon annan osv. Det är inte alls omöjligt och då skulle han bara vara min.
    
  Han både stjäl de bästa åren och har givit mig de bästa åren av mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig som med honom, aldrig känt mig så älskad, så behövd. Jag älskar honom och jag vet inte vilket liv jag skulle leva utan honom. "Lev livet istället!" Vilket liv? Vad är det som lockar så med det livet? Ett liv utan honom är ett liv där jag bara saknar honom så mycket att det gör fysiskt ont, hela tiden och gråter varje dag. Jag har försökt. 

  Det blir nog aldrig barn och jag kommer antagligen må dåligt över det. Men vad är alternativet?
  Han väljer alltså att ha en relation med sin fru och använda dig för sex och lite känslomässigt omhändertagande när det passar honom. Ni har inget förhållande. Du verkar ju knappt vara något mer än en kk. Älskade han dig skulle han inte göra såhär mot dig. Då hade han känt att du förtjänar bättre.

  Hoppas verkligen inte att du räknar med att han skulle komma till dig om frun lämnar honom. Han är ju inte intresserad av att ha en relation med dig.

  Så länge du vet vad du gör får du ju förstöra ditt liv bäst du vill. Hoppas att du känner att några leggings och lite hallsex var värt att kasta bort alla möjligheter för att skaffa en egen familj och ett förhållande med någon som faktiskt värderar och älskar dig.
 • Anonym (Livia­)
  Återställ
  Tor 14 nov 2019 21:01 #139 +2
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 20:49:10 följande:
  Det här är ganska privat men han längtar så mycket efter mig att det första han gör är att ta mig precis innanför dörren. Bara överöser mig med kyssar och kommer nästan direkt när vi börjar. Om han inte hade älskat mig och inte hade vart väldigt attraherad av mig hade han väl haft lite mer självkontroll än så??  

  Du, det där är inte ett tecken på att han älskar dig. Hade han älskat dig hade han väl tagit sin tid för att du också ska hinna njuta ordentligt? Det är inte direkt en komplimang att bli tagen precis innanför dörren och killen dessutom kommer på en gång...
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll