• Sun 10 Nov 2019 13:28
    2266 visningar
    151 svar
    151
    2266

    Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 11:00:54 följande:
    Jag är inte en hora. Tvärtom. Jag har vart med tre olika män totalt i livet. men jag är olik frun och kanske "smutsig" på ett annat sätt? De har pengar, villa, dyra resor, märkeskläder osv. Jag bryr mig inte om sådana saker något speciellt. Han säger ofta att jag kan handla precis vad jag vill om vi är ute men jag vill inte ha något. Handlade en sport bh och 2 par tights när vi var i London eftersom han propsade. Jag visste inte det då inte han heller men frun följde vilka transaktioner vi gjorde och tyckte det var roligt. Hon visste på något sätt att han skulle säga att jag kunde handla vad jag ville och var orolig för att jag skulle göra av med jättemycket men det var 500 kronor i svenska.
    Har inte läst hela tråden så jag upprepar kanske vad någon annan redan skrivit - men skulle ni inte kunna någon sådan där polyamorös relation, du, mannen och hans fru? 

    Själv skulle jag aldrig vara intresserad av något liknande. 
  • Sun 10 Nov 2019 13:42
    #63
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 13:36:31 följande:
    Nej. Jag hade kunnat gå med på det, hade jag vart tvungen att vara med en kvinna hade det gärna fått vara henne. Men det skulle isåfall vara för hans skull om hon också gick med på det. Men hon vill nog helst inte veta av mig alls. 
    Nog? Du får väl ta reda på det istället för att bara avfärda det i tanken. Hon kanske gillar att ha någon att förbättra och dutta med, och du verkar ju redan se upp till henne vid sidan av att du också älskar hennes man. 

    Du ingår ju redan i den här konstellationen, det ger dig naturligtvis också rätt att komma med förslag, ställa krav, ha önskemål och så vidare. 
  • Thu 14 Nov 2019 17:15
    +1
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 16:20:29 följande:

    Som i tidigare trådar är det mycket om att han är en dålig man...det är han inte alls. Han har gjort vissa dåliga saker, men han är verkligen helt underbar som person. Omtänksam, genomsnäll, spontan, rolig... jag har inget som helst intresse till andra män. När jag försökte bryta med honom och dejtade så satt jag bara under dejten och tänkte på honom. Hur trevligt detta hade vart att göra med honom istället. inte för att det var några fel på killarna jag dejtade, det var jättebra killar, men helt ointressanta.

    Jag tävlar på hög nivå i en idrott, när han kan är han där och hejar högst av alla. När jag är sjuk köper han skräpmat till mig. Jag älskar skräpmat när jag är sjuk. jag frågar inte efter det, han bara vet det Kommer han inte med den själv så kan det plinga på dörren och en av hans anställda levererar det. Vem annars skulle bry sig så pass att han skickar sin anställde från sitt ganska så kvalificerade jobb för att istället köra ut hämtmat till någon? Han är på många sätt än en fantastisk man och inte alls urtypen för någon som vänstrar och knullar runt.


    Du begär inte mycket du. Han är så fin för att han kommer med skräpmat när du är sjuk?
    Fjäril kär skrev 2019-11-14 17:10:25 följande:
    Så var även min exman som dock misshandlade mig. Alla var sååå charmad av hur snäll och uppfostrad han var och hur sympatisk han verkade. Men hemma var en annan historia.... Ingen ville tro att han slog mig... "jamen han som var så snäll och charmig"...

    Eeh... Ja han var ju charmig också givetvis men det kan man vara även fast man beter sig som ett rövhål mot sin fru..
    Deltidsbrandmannen?
Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?