Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

  Sön 10 nov 2019 16:11 Läst 0 gånger Totalt 151 svar
  Visar endast inlägg av Solarn - Visa alla inlägg
 • Sön 10 nov 2019 16:11 #73
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 09:58:10 följande:

  Det där med andrahandsval kan jag förstå men det är så att mannens fru är extremt vacker och väldigt fin. Hon är liksom helt perfekt. Så du är inte ett andrahandsval efter vem som helst, utan du är andrahandsval efter någon du på sätt och vis verkligen ser upp till. Att samma man som redan har en sådan vacker perfekt fru vill ha dig är inget som skadar ditt ego tvärtom. För det betyder att du är nästan lika bra som någon som är perfekt.

  Det är som att vinna silver på OS i någon sport du gillar. Du hade hellre velat ha guld förstås men näst bäst är inte dåligt det heller. 


  Det är du som skrivit tidigare om hur du beundrar din älskares fru, hur han köpte dig en likadan väska(?) som frun har och tog med dig till deras hem när hon var bortrest och du gick runt i hennes garderob?
 • Sön 10 nov 2019 16:22 #75
  Anonym (Kk) skrev 2019-11-10 14:48:10 följande:

  Citat från andra tråden

  "Men jag har kommit på honom med att bedra mig med tre andra kvinnor där en är min kompis..."


  Ja just det, läste inte tråden innan jag svarade, men visst var det så att mannen dubbelparkerade utanför ts lägenhet efter jobbet och sprang in och knullade henne i hallen, (för att han längtade efter henne så han inte kunde hålla sig in till sängen,) och sedan drog direkt till krogen eller nåt för att hitta nästa ligg innan han åkte hem till frugan?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll