Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

  Sön 10 nov 2019 17:26 Läst 0 gånger Totalt 151 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (NnN) - Visa alla inlägg
 • Anonym (NnN)
  Återställ
  Sön 10 nov 2019 17:26 #80
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 09:20:05 följande:
  Tänk dig att du träffar en man som du snart blir störtförälskad i. Men han är gift och vill inte lämna sin fru. Men utöver dig och sin fru lovar han att vara dig trogen.

  Efter flera år med den här mannen tar mannens fru kontakt med dig och hon vet att ni är ett par. Hon är inte arg på dig konstigt nog, och säger att du är 100ggr bättre än hans tidigare älskarinna, inte en golddigger och att det kunde vart värre. Ni kommer aldrig bli vänner men för att vara någon som knullar med hennes man så är du rätt ok ändå, och håller det honom från att vara med andra kvinnor som spenderar massor av deras pengar så på det sättet tycker hon att du är jättebra.

  Så ni kommer inte bli vänner eller dela honom på det viset. Men hon vet om dig och respekterar dig på sätt och vis. Eller accepterar dig.

  Med honom är du lycklig, du känner dig hel och älskad. Även om du inte kan få honom för dig själv är det här det näst bästa. Du tar honom inte från sin familj eller fru men du får åtminstone en del av honom. Det är samtidigt skönt att er otrohetsaffär har kommit fram och alla är överens om att locket är på.

  Hade du accepterat ett sådant arrangemang? 

   
  Nej, men jag hade aldrig gett mig in i det från början heller.
  Hur kan man nöja sig med det? Är du van att vara dörrmatta? Har du dåligt självförtroende och tror att du inte är värd att vara nummer 1?
 • Anonym (NnN)
  Återställ
  Sön 10 nov 2019 17:38 #81 +2
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 13:38:59 följande:
  Jag skulle aldrig göra så mot honom. Skulle jag råka, inte "råka" bli gravid hade jag gjort abort utan att säga till honom för att bespara honom detta som situationen ser ut nu. Han är stressad som det är.
  Hur gammal är du?

  Han låter jättehemsk som berövar dig att få barn. Du kommer ångra dig!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll