• Lainie Kenned­y
    Mon 11 Nov 2019 11:08
    2182 visningar
    151 svar
    151
    2182

    Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 09:20:05 följande:

    Tänk dig att du träffar en man som du snart blir störtförälskad i. Men han är gift och vill inte lämna sin fru. Men utöver dig och sin fru lovar han att vara dig trogen.

    Efter flera år med den här mannen tar mannens fru kontakt med dig och hon vet att ni är ett par. Hon är inte arg på dig konstigt nog, och säger att du är 100ggr bättre än hans tidigare älskarinna, inte en golddigger och att det kunde vart värre. Ni kommer aldrig bli vänner men för att vara någon som knullar med hennes man så är du rätt ok ändå, och håller det honom från att vara med andra kvinnor som spenderar massor av deras pengar så på det sättet tycker hon att du är jättebra.

    Så ni kommer inte bli vänner eller dela honom på det viset. Men hon vet om dig och respekterar dig på sätt och vis. Eller accepterar dig.

    Med honom är du lycklig, du känner dig hel och älskad. Även om du inte kan få honom för dig själv är det här det näst bästa. Du tar honom inte från sin familj eller fru men du får åtminstone en del av honom. Det är samtidigt skönt att er otrohetsaffär har kommit fram och alla är överens om att locket är på.

    Hade du accepterat ett sådant arrangemang? 

     


    Jag hade tyckt att det var ett perfekt arrangemang. Jag skulle inte behöva bråka om vardagstrams, bo ihop eller ha några liknande skyldigheter, och han skulle inte kunna ställa några krav på mig utöver sådana som vänner generellt har på varandra.
  • Lainie Kenned­y
    Mon 11 Nov 2019 15:42
    #99
    Miss Skywalker skrev 2019-11-11 15:31:33 följande:

    Kommer aldrig att fatta hur kvinnor kan ha så låg självrespekt att de ställer upp på detta frivilligt..

    Ts hade han varit så underbar som du säger hade han inte behandlat tvåkvinnor så pissigt. När han skaffar en till efter att nyförälskelsen med dig lagt sig kanske du fattar..


    Alla är inte intresserade av ha samma sorts relationer. Jag känner inte ts, så jag kan inte säga något om hennes självrespekt, men jag respekterar mig själv genom att ha relationer som innehåller det jag vill ha och saknar det jag inte önskar mig. En gift man vars fru inte skadas är perfekt för mig, eftersom ingen då behöver sakna sådant som jag är ointresserad av tex att vara sambo och leva tillsammans i vardagen.
  • Lainie Kenned­y
    Mon 11 Nov 2019 16:21
    Anonym (Livia) skrev 2019-11-11 16:09:19 följande:

    Nu verkar ju TS dock vilja gifta sig och ha barn med den här mannen, vilket hon får välja bort, för att han aldrig kommer att lämna sin fru för henne.


    Ja, och det är ett val som kan få trista konsekvenser. Det kan även äktenskap och barn få. Ts är nog vuxen nog att veta vad hon vill.
  • Lainie Kenned­y
    Mon 11 Nov 2019 18:27
    -1
    Miss Skywalker skrev 2019-11-11 17:44:41 följande:

    Precis. Vissa nöjer sig med smulorna..


    Andra tar bara de bästa bitarna medan någon annan gör grovjobbet. Sånt är livet.
  • Lainie Kenned­y
    Thu 14 Nov 2019 15:42
    Anonym (Livia) skrev 2019-11-14 15:36:23 följande:

    Är "bästa bitarna" enligt dig att behöva offra sånt man gärna vill ha i livet? För det är ju det TS gör. Att du idag i ditt liv inte skulle ha något emot att ha ett liknande upplägg som TS är väl kul för dig, men lite irrelevant för tråden...


    Trådstarten är en fråga gällande om andra skulle kunna tänka sig att dela en man med en annan kvinna. Jag tycker att svaren på det är relevanta, men vi måste ju inte vara överens om det.
Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?