• Miss Skywal­ker
    Mon 11 Nov 2019 15:31
    2189 visningar
    151 svar
    +2
    151
    2189

    Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

    Kommer aldrig att fatta hur kvinnor kan ha så låg självrespekt att de ställer upp på detta frivilligt..

    Ts hade han varit så underbar som du säger hade han inte behandlat tvåkvinnor så pissigt. När han skaffar en till efter att nyförälskelsen med dig lagt sig kanske du fattar..

  • Miss Skywal­ker
    Mon 11 Nov 2019 17:44
    Anonym (Livia) skrev 2019-11-11 16:09:19 följande:

    Nu verkar ju TS dock vilja gifta sig och ha barn med den här mannen, vilket hon får välja bort, för att han aldrig kommer att lämna sin fru för henne.


    Precis. Vissa nöjer sig med smulorna..
  • Miss Skywal­ker
    Thu 14 Nov 2019 18:10
    +1
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 17:30:22 följande:

    Vill inte säga exakt men vi kan säga att jag är 30. I c:a 7 år har vi vart ihop.


    Om ni ändå har det upplägget finns det väl inget som hindrar att du också gifter dig med en annan och skaffar barn innan du slutar som dumpad och ersatt av en ny älskarinna. Bitter och barnlös? Eller?
  • Miss Skywal­ker
    Fri 15 Nov 2019 10:42
    +2
    Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 19:01:07 följande:

    Jag vill inte ha någon annan. Skulle jag ändå träffa någon som jag ville ha barn med och vara med hade jag lämnat min nuvarande relation. Jag älskar honom och skulle aldrig vänstra mot honom.Jag vet. Om 5-10 år kan jag bara hoppas på att ha det som jag har det idag. Han älskar oss bägge men på lite olika sätt. De har ju barn, liv ihop, gemensamma vänner, pengar, villa, bekanta, fin stor släkt osv osv. Men med mig kan han vara sig själv, behöver inte förställa sig. Vill han gråta så får han gråta Vill han berätta om sina komplex, sin stress för att aldrig duga eller hur dåligt han mår så lyssnar jag. Vill han göra vissa saker sexuellt som han inte får göra med henne så får han mer än gärna göra dem med mig. Han behöver mig också, jag fyller en funktion i hans liv och han kan inte fungera eller ens orka med att leva utan mig. Det säger och skriver han hela tiden. Han älskar mig det vet jag, men han älskar ändå sin fru mer. Om hon tvingar honom att välja så försvinner jag. Men kanske skulle hon lämna honom? Tröttna på honom, hitta någon annan osv. Det är inte alls omöjligt och då skulle han bara vara min.  Han både stjäl de bästa åren och har givit mig de bästa åren av mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig som med honom, aldrig känt mig så älskad, så behövd. Jag älskar honom och jag vet inte vilket liv jag skulle leva utan honom. "Lev livet istället!" Vilket liv? Vad är det som lockar så med det livet? Ett liv utan honom är ett liv där jag bara saknar honom så mycket att det gör fysiskt ont, hela tiden och gråter varje dag. Jag har försökt. 

    Det blir nog aldrig barn och jag kommer antagligen må dåligt över det. Men vad är alternativet?


    Alternativet är att inte vara någons andrahandsval utan någon som älskar dig mest och vill dela sitt liv med dig och få barn med dig istället för att leva på standby för en egoist som uppenbarligen inte värdesätter dig mer. Du vet att du kommer att ångra dig så varför inte ta dig ur innan det är försent? Börja i terapi och ta reda på varför du har så låg självrespekt?
Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?