• Anonym (Jobbi­gt)
    Sun 10 Nov 2019 14:03
    1047 visningar
    26 svar
    26
    1047

    Hans fru är helt galen på mig efter otrohet.

    Hej!

    Vill börja med att säga att jag inte visste om att han inte hade fru. Verkligen inte! Då hade jag inte träffat honom!

    Hursom, detta har verkligen blivit jobbigt för mig.

    Jag träffade en kille i ett par månader, allt var bra, inget konstigt. Han jobbade i min stad och hade då en extra lägenhet här. Där frun då uppenbarligen aldrig var. Jag tänkte inte på att detta var något skumt, han behövde ju en lägenhet här eftersom han jobbade här. Inget konstigt.

    Det var hans fru som kom på honom, hon hade sett meddelande mellan oss och kontaktade mig. Jag berättade allt för henne, och att jag såklart inte visste. Jag pratade med mannen en sista gång för att göra slut och sedan inget mer, ville gå vidare.

    Frun skrev och frågade mig mycket och jag ville vara schysst och svara, så gott det gick. Ville inte såra ännu mer liksom. Hon uppskattade det. Sen vände det totalt. Hon har anklagat och hotat mig, att jag lurade in hennes man i detta, att jag är ful, han ville aldrig osv.

    Jag bara blockade henne, hon har gjort flera nya fb konton och fortsatt skriva till mig. Även ringer, smsar.

    Jag förstår verkligen att hon blivit förkrossad, men det var faktiskt inte mitt fel! På hennes fb verkade hon och mannen blivit sams.

    Jag vill bara att hon slutar. Vad gör jag?

  • Svar på tråden Hans fru är helt galen på mig efter otrohet.
  • Anonym (Jobbi­gt) Trådstartaren
    Sun 10 Nov 2019 14:10
    #2
    Anonym (F) skrev 2019-11-10 14:08:20 följande:

    Ignorera henne


    Jo, tänkte hon skulle ge sig men detta har pågått ett tag nu och hon blir inte lugnare direkt. Jag tycker det börjar bli riktigt jobbigt.
  • Anonym (Jobbi­gt) Trådstartaren
    Sun 10 Nov 2019 15:19
    #8

    Jag tror också att hon vill skylla allt på mig. Han ville, inte, jag tvingade honom osv, ska hon vara tillsammans med honom måste hon ju intala sig det. Att han egentligen inte ville.

    Jag har funderat på att anmäla då det inte tar slut, egentligen vill jag inte det då jag tycker det skulle bli ännu en jobbig grej. Jag har gång på gång blockat henne men hon skapar nya konton, ringer från annat nummer.

    Det stör verkligen mitt liv. Vill inte ha med dom att göra! Det är jag som får all skit fast jag egentligen inte gjort något.

Svar på tråden Hans fru är helt galen på mig efter otrohet.