• Anonym (kille­)
    Mon 10 Feb 2020 22:31
    2790 visningar
    112 svar
    112
    2790

    Otillfredsställd

    Ok, om det är ett problem för ts att konfrontera sex "väldigt, väldigt försiktigt" Så lär ni ha TONVIS med andra problem av samma karaktär. 


    Seriöst, om ni har ett förhållande och ni tassar omkring problem på det sättet så nedvärderar ni varandra och ni kommer att till slut finna er själva, avslutade. 


    Om ni nu, älskar varandra, så talar man om problemen. Visst alla kan vara fragila och konfrontationsrädda. Men samma som att vara naiv, det är gulligt när man är liten. Men efter 25 är det ett allvarligt problem som måste ta itu med. 


    Lösningen är enkel, börja tala om det. Som kille, är sex enkelt, får man inte sex runkar man, killar skall runka minst tre ggr om dagen ändå för att hålla prostatacancern borta. 


    Och gör inte killen det, så måste killen ta itu med det problemet om det är medicinskt eller psykologiskt. 


    Nu vet jag också att kvinnor har svårt att snacka om "känslor" som konfronterar  dom själva. Men ser fortfarande att ni har ju uppenbarligen mycket att ta itu med. 


    Kan ni inte själva, men båda känner att ni vill fortsätta med relationen, gå i parterapi. 


    Annars, så, borde ni avsluta relationen för det kommer bara bli värre, ni kommer att bli bittra, sura, griniga och ensamna samt deprimerade. 

  • Anonym (kille­)
    Tue 11 Feb 2020 03:02
    #58

    Ställ frågan till dig själv, kan du tänka dig att ha cancer bara för att du inte onanerar 3 ggr om dagen?


    Tror svaret är ganska självklart, så man finner helt enkelt tiden, sen så går det ganska snabbt, inte som det är med en partner. en kvart fördelat på dagen. 


     


    Till TS


    Ok men om ni bara pratar och pratar, varför pratar ni bara, vad hindrar er från att bara ha sex? 


    Tar du initiativ först eller väntar du på att han skall ta det?


    Det verkar ju ligga som jag sa tidigare, djupare problem om intet annat. Och då kanske det är dags att gå i parterapi, alternativt att om han känner att det är problem gå lösa det. 


    Så är det ju när man är vuxen, är det något som hindrar en själv att må bra, så får man ta itu med det oavsett hur jobbigt det är för utdelningen kan ge otroligt mycket mer tillbaka. Problemet är ju att insikten måste ju infinna sig.


    Och om du, inte är delaktig, och inte förstår honom, och han inte kan säga varför han inte vill ha sex med dig så är det något han döljer för dig. 


    Han kanske inte får upp den för att han är stressad och skäms över det. Något jag aldrig gjort personligen. Men det är ju något kvinnor kan flippa ur över. Samt många killar som skäms över.

    Viktigaste är att inte stigmatisera vad det nu än är. För det är det redan. Vad det nu är. Det verkar ju på dig som om att du i brist på andra ord, är desperat, och han någon annanstans mentalt.


    Men ta den där sexuella energin du har i dig, och omvandla det till något annat, för du kommer bara må sämre, även om du onanerar. Dvs du måste kanalisera om det. För om en person mår dåligt, så måste den andra kämpa för att hålla sig stark och må bra. 


     

  • Anonym (kille­)
    Tue 11 Feb 2020 20:44
    #86

    så när du är så där oerhört kåt så det är jobbigt att andas och kroppen sprudlar, måste du först göra något fysiskt ansträngade. 


    Allt från hugga ved, till att lyfta något. När du känner att det släpper lite, tar du upp något intresse, som du har, eller är intresserad av och börjar sätta dig in. 


    Det kan handla om 5-10 min, eller längre. 


    Hur mycket och lite du gör spelar ingen roll, men viktigast är att du anstränger kroppen när det är som värst sen omgående byter av till något annat. 


    Vissa fastnar t.ex med träning, och det hjälper inte med en promenad för det tar så lång tid innan det släpper utan det måste vara något mer direkt. 


    Då programerar du om dig själv. Du tar den sexuella energin och för över den på något annat. Och eftersom dina sinnen förstärks under upphetsning så är det också en energi som är klockren att användas för inlärning. 


     


    Jag är också av den synen, att jag helst inte vill ha en partner som, har haft en mångfald. 


    Dvs för sjukdommar, men också för värderingen. 


    Och det är helt rätt inställning från din sida med. 


    Vad anser du om det skulle komma på tal under ett visst antal dejter att testa sig?


    Många skulle ju ta det oerhört kränkande. självklart ska det gå åt båda hållen. man ska  testa sig. Speciellt om man ligger runt. Samt köra skydd. Men jag fattar att många försöker slippa undan. Men, man gör det av hänsyn och respekt. Det är ju lite av ett slutgiltigt test om killen bara kör gummifri eller tjatar om det. 


    Skulle själv bli nåjig om kvinnan sa, äsch skit i kondomen. 

Svar på tråden Otillfredsställd