Inlägg från: Anonym (Ush) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ush)

    Otillfredsställd

    Ush vilken jobbig situation. Vi har haft sådana perioder med min man, men som sagt bara i perioder. Hade ett ex som aldrig ville ha sex. Jag gjorde slut, inte bara pga det utan för att han egentligen som person var väldigt stel/opassionerad/hämmad. Tycker inte han ens i början visade att han var kåt, du vet sådär att "jag måste få dig NU". Hade din man något sånt i början? Fanns det passion, åtrå? Kände du dig så att han verkligen ville ha dig på ett sexuellt plan?

    Undrar om han är helt enkelt en opassionerad person eller om han innerst inne skulle vilja vara passionerad osv men att tidiga misslyckanden från hans sida lett till otroligt dåligt självförtroende i frågan....

  • Anonym (Ush)
    Anonym (Kåtis) skrev 2020-02-11 16:09:24 följande:

    Detta. Spot on. Hämmad. Han är dålig på att gensvara naturligt också.

    En tänker att i början är det svårt att hålla tillbaka men han var blank bara.


    Ok, det är en stor sorg om du inte fått uppleva den sortens passion ifall du är en sexuell person. Det tär på ens självförtroende. Jag tycker nästan att enda alternativet är att lämna. Jag tycker inte man skall ge upp lätt, och man skall kämpa om det finns barn. Men du kommer bli bitter. Du har ett liv och han är inte villig att komma emot. Han kanske inte ens kan ändras, jag vet inte. Men kanske förklara för honom hur det ligger till och kolla vad han säger. Tyvärr tror jag att han inte kan åtgärda detta men kanske värt att försöka om andra aspekter är bra i livet. En älskare skulle inte funka för mig eftersom jag skulle bli kär. Troligen.
Svar på tråden Otillfredsställd