Inlägg från: Anonym (Man 41år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 41år)

    Otillfredsställd

    Har tyvärr precis samma erfarenhet av att ibte synka sexuellt med sin partner. Vilket fungerar först men blir ett allt större problem ju längre tiden går.

    Skrev ett långt inlägg om det i en annan tråd igår, hur det känns från en mans (min) sida och vad jag gjort/gör för att försöka komma tillrätta med det.

    Tänker inte klippa in mitt långa inlägg här, men vill du läsa det så finns mina reflektioner på sida 5 i denna tråd: www.familjeliv.se/forum/thread/80213438-sexolog-och-terapi-har-det-hjalp-er-partners-icke-sexlust

  • Anonym (Man 41år)
    Anonym (Öppen relation=döden) skrev 2020-02-16 23:09:42 följande:

    En öppen relation sabbar sexlivet ännu mer för mannen. Det är en fullkomligt horribel upplevelse att öppna upp relationen, och det sista lilla sexet man har med sin fru försvinner. När man ser att hon inte alls var sådär okåt som man trodde, utan börjar träffa massvis av andra män att ligga med.

    Kan man träffa någon annan öht är det någon som är så ful att man hellre är utan. Så det man trodde skulle leda till mer sex blir mindre sex, ännu sämre självförtroende och man känner sig totalt värdelös, omanlig och oduglig.

    Kvar återstår enbart att skilja sig, men det kan man inte göra pga barnen...så man får leva i sitt helvete tills barnen är gamla nog att man kan hänga sig. 


    Tror också att det är stor risk för detta om man övergår till ett öppet förhållande med sin kvinnliga partner. Fyfan vilken ångest...
Svar på tråden Otillfredsställd