• Mon 17 Feb 2020 21:29
    2739 visningar
    112 svar
    112
    2739

    Otillfredsställd

    Anonym (Kåtis) skrev 2020-02-17 18:43:59 följande:

    Vad skulle vara ditt drömscenario?


    Mitt drömscenario vore att min partner hade samma behov och nyfikenhet inför sex som mig. Att hon tog eget initiativ, hade mer självförtroende och vågade ta för sig i sängkammaren. Att vi kunde prata om vad vi gillar och fantiserar om i sexväg, prova saker som båda är med på osv.

    Framförallt att hon kunde visa sin kåta sida, älskar när hon är riktigt kåt och bara vill ha kuk i alla hål. Finns inget annat som tänder mig som det ;)

    Men som du vet är verkligheten en annan i vårt förhållande. Hon HAR en kåthet inom sig men det är extremt sällan hon låter den bryta igenom, i regel bara när hon är rejält full och jag kan ju inte supa ner henne varje kväll :D

    Gällande öppet förhållande så låter det lockande när man är i min sits, men ska man vara realist så är ju ett öppet förhållande mest fördelaktigt för kvinnan i förhållandet som kan välja och vraka bland män som inte vill annat än knulla. Som kille är det inte riktigt likadant....

    Skulle däremot kunna tänka mig att prova o gå på swingers klubb med henne, i första hand för att se andra par ha sex och kanske ha det själva bredvid ett annat sexigt par. Men det finns inte en chans i världen att det skulle hända. Kan man inte berätta hur man vill ha det och vad man går igång på när vi två ligger hemma i sängen så är steget ganska långt till swingers klubb.
  • Mon 17 Feb 2020 21:51
    Anonym (Känner igen) skrev 2020-02-17 21:35:31 följande:

    Hur kommer det sig egentligen att det är lättare för oss kvinnor att få sex än män?

    Det du nämnde att det finns alltid singelkillar som vill ställa upp för oss kvinnor. Men svårare för er män. Varför?


    Jag är ju man så jag är väll fel person att fråga. Men personligen tror jag att det är genetiskt, vi är inget annat än däggdjur som precis börjat gå upprätt om man ser till evolutinen och dess tidsspann.

    Män har driften att sprida sina gener så mycket det går, känslor är ingen avgörande del i själva fortplantningen utan man har gärna så mycket sex som möjligt med så många partners som möjligt.

    Kvinnor däremot är mycket kräsnare då dom är programmerade att hitta bästa möjliga man för att få så bra avkomma som möjligt. Viktigt också att mannen stannar kvar för att hjälpa till att ordna mat, boende och skydda mor och barn mot faror. Kvinnor behöver nog ofta ha djupare känslor för att bli kåta och vilja ha samlag. För de flesta killar räcker det att hon ser skaplig ut och vill ligga ;)

    Kraftigt överdrivet givetvis, men jag tror att själva grunden till våra olikheter ligger mycket i hur vi är programmerade av moder natur. Vi är bara avancerade apor ;)
Svar på tråden Otillfredsställd