• Anonym (Kaffedraken)

    Min kille är tråkig i sängen

    Anonym (Suck) skrev 2019-11-11 12:10:00 följande:

    Har vart tillsammans med min kille i ett år. Båda medelåldern och varsitt barn.

    Vi bor inte i hop och träffas ungefär varannan vecka. När det är barnfritt.

    Jag tycker generellt att sex är roligt men jag blir lätt uttråkad om det inte är omväxling

    I bland vill jag ha långa förspel i bland pang på. Jag vill dominera min man eller jag vill bli lite lätt dominerad av honom. Jag vill köra lite rollspel, ha sex utomhus.

    Varsomhelst hursomhelst förutom på samma sätt med samma ?förspel? dvs knappt något i sängen eller soffan varje gång. Jag vet exakt hur sexet kommer gå till och vilka ställningar.

    Sen i bland tar han jättelång tid på sig att komma och då har jag lixsom tröttnat ut för längesen på enformigheten.

    Har tagit upp att jag vill att han ska dominera mig lite mer under sex, men han vågar knappt smiska mig lite lätt på rumpan. Jag har frågat om jag får sätta fast honom med handklovar och teasa honom. Men nä det ville han inte. Har försökt hintat om lite rollspel men han vill inte. Får aldrig oralsex heller fast jag frågat om han har nåt emot det osv men han hävdar att han gillar det. Men han tar aldrig insiativ till att gå ner på mig. Herregud människa lite fantasi kan han väl ha.

    Äh kanske mest bara ville gnälla.... han är snäll och fin annars men är rädd att detta eller hemska tanke ännu sämre sexliv är vad jag kommer få med honom.


    Det går nog att göra nåt åt saken med enformigheten om du själv kan tänka dig att ta kommandot och styra sexet dit du vill och om han är öppen för det. Iaf avseende olika typer av sex och mycket eller lite förspel, olika platser osv.

    Men jag tror att maktlekar är svårt att få till om inte båda gillar det. Om ni inte alls gillar samma saker kanske ni inte är rätt för varandra. Om man inte själv är dominant ug eller tänder på det så känns det ju bara konstigt, obekvämt eller töntigt att göra nåt sånt, inte upphetsande.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Suck) skrev 2019-11-11 12:37:16 följande:

    Tar fram handklovar och frågar.

    Föreslår ställningar, tar kommandot till rollspel

    Tar insiativ till att ge honom oralsex men får inget tillbaka.

    Frågar vad han har för sex fantasi.... det är väl bra som det är, jag har inget spec svarar han.

    Skulle inte påstå att jag bara sitter och klagar.

    Men när man frågar, erbjudit, undrat provat

    Och man får noll gensvar av mannen

    Då kanske man tröttnar


    Gör han inget??

    Om du ber honom slicka dig, gör han inte det då?

    Föreslår du ställningar är han helt apatisk?

    Svarar han inte om du frågar om han vill använda handklovar, ja eller nej?

    Flr som jag menade innan så kan ju vissa saker vara att msn inte gillar det. Tex handklovar eller rollspel. Men då behöver han ju iaf säga nej. Och då får du ju ta ställning till om just det är viktigt för dig. Ni kanske helt enkelt inte tänder på samma saker.

    En annan sak om han är helt apatisk och inte svarar alls så är det ju såklart ett problem i sig, hur kan ni då kommunicera om något alls om det är noll gensvar?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (.) skrev 2019-11-11 15:49:35 följande:

    Nej, jag googlar inte åt dig.

    Tror du att du kan jämföra barns godistjat med sexuell lagstiftning är risken otroligt stor att du inte kan ta till dig den information som serveras dig. Du måste helt enkelt få fram informationen själv som är på den nivå du är bekväm med.


    Samtycke efter tjat är fortfarande samtycke.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Suck) skrev 2019-11-11 16:16:09 följande:

    Nja skullesäga att han är allmänt svår att prata känslor med. Har frågat om jag får sätta på handbojor på han då sa han nej och det respekterar jag ju. Men när jag frågade om han ville sätta på mig fick jag lixsom inget direkt svar... han börjar prata om annat osv.

    Vardagsbestyr och vardagsprat är inga problem. Det är mer när det kommer till det sexuella eller könslor han låser sig.

    I bland har jag funderat på om han själv aldrig har direkt tänkt på vad han tänder på.

    Frågade vad han kollade för porr och då svara han lättare bondage. Frågade då om det var nåt han ville prova irl. Men det ville han inte...


    Okej. Är han alltid lika undvikande i sängen avseende allt eller gäller det bara när du föreslår maktlekar, rollspel, dominans osv?

    Tex skrev du att du vill att han ska slicka dig. Har du bett honom slicka dig i sängen och vad gör han i så fall då?

    Utifrån det du beskriver, så låter dt ju som att han inte är ett dugg intresserad av eller bondage. Men det betyder ju inte att han inte kan gilla annan variation.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Suck) skrev 2019-11-11 16:51:36 följande:

    Jag har tagit upp slick frågan och frågat om det är ens nåt han vill. Han har sagt att han tycker om det och han är duktig när eller ja de 3 ggr på ett år han gjort det.

    Men han tar inga egna insiativ till att göra det.

    Frågar jag så gör han det men jag önskar nog mer att han ska ta egna insiativ till mer olika saker.

    Behöver absolut inte vara någon form av bondage eller dyl. Bara lite mer fantasi. Överasskning mig lixsom.

    Känns mer som han är nöjd på något sätt med att det alltid går till på samma sätt. 9/10 ggr är det jag som tar insiativ. Tar jag inte insiativ gör lixsom han inte det heller, men kan typ komma och säga, nu var det längesedan vi hade sex. Men han har inte gjort några direkta försök till att förföra mig.

    Kan tillägga att jag innan levde i över 10 år i en väldigt dålig sexuell relation med väldigt dålig sex. Då dig min sexlust totalt.

    När jag vart singel hittade jag äntligen min sexualitet igen och vad jag tycker om och inte och är nog väldigt rädd att jag pga det tråkiga sexlivet ska tappa min lust igen. Det vill jag ju verkligen inte.


    Okej. Ja jag förstår. Låter exakt som mitt ex. Han tog heller aldrig initiativ och kom sen och klagade på att vi låg sällan. Det ledde till otaliga konflikter och ännu mindre sex tills det sinade helt. Det lärde mig att inte igen låta det gå så långt ner i en spiral av skuldbeläggande, irritation och missnöje kring sex. Det går inte att gå in för att ändra någon utan man måste typ ta varandra som man är och förändra utifrån sig själv.

    Jag tror att man får lägga rättviseaspekten åtsidan om man är i förhållande med en sån person om man vill att det ska bli bra. Han eller hon kommer troligen inte börja ta initiativ utan förstår antagligen inte ens att han inte tar initiativ. Det lär inte gå att vänta ut personen eller säga åt den att ändra sig.

    Min nuvarande man är lite bättre men är också rätt kass på att ta initiativ så jag har bara bestämt mig för att forma sexet så som jag vill. Alltså utifrån sånt som jag vet att han gillar. Jag ser till att vi har sex regelbundet och att det blir variation. Men jag får också till exempel be honom slicka varje gång jag vill att han ska göra det. Men han blir lika glad varje gång han får slicka tex så det handlar inte om ovilja utan snarare någon sorts respekt, att inte våga själv vara den som är drivande.

    Det kan ju kännas tungt att dra initiativbiten men jag tror att det är det enklaste sättet att få det att funka med en sån person. För alternativet är att det blir mindre och mindre och tråkigare och tråkigare sex. Så länge sexet ändå är bra och förhållande i övrigt är bra så tycker jag att det är värt det. Och så tycker jag inte man ska ta ut saker i förskott, så att man oroar sig för saker som kanske kommer bli dåliga om de inte redan är det bara för att det blivit så tidigare. Det gäller att inte upprepa sina egna misstag, det enda man kan göra.

    Men ja man får ju avgöra själv vad som är värt vad och vad man känner att man kan leva med. :)

    Ska man själv vara drivande i sex i förhållandet så är ju viktigt att man ändå tänder på personen och att det finns attraktion i förhållandet i övrigt. Btw!
Svar på tråden Min kille är tråkig i sängen