Forum Minskad lust - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min kille vill inte ha sex längre, har massor med galna tankar

  Mån 11 nov 2019 22:18 Läst 0 gånger Totalt 42 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Velig) - Visa alla inlägg
  Anonym (Velig­)
  Återställ
  Mån 11 nov 2019 22:18

  Så här ligger det till. Jag och min kille är både under 30 bast, har inga barn och har bara varit tillsammans i två år. Nu det senaste året har det allt mindre action i sängkammaren och jag vet inte vad jag ska göra. Det kan gå två tre veckor innan vi har sex. Och då nästan alltid på hans initiativ då jag slutat försöka för att jag är rädd att bli avvisad.. Han säger att han älskar mig och att det inte beror på mig utan stress hos honom. Plus att han nyss slutat med sina antidepressiva, (fast nu är det var typ för sju månader sen). Jag har dessutom gått upp i vikt. Vägde 48 kilo när jag träffade honom och är 168 cm lång, nu väger jag 55 kilo. Vet inte om det kan bero på det men han slänger in lite pikar ibland. De är snälla men ändå. Han fatshamar tjocka människor på tv rätt ofta så vet att han har svårt med fetma.. vi har pratat om det och han säger att det inte beror på mig. Kan han ha tappat känslorna, eller är han inte attraherad av mig längre? Har gått så långt att jag övervägt (inte på allvar dock) att hooka upp med någon bara för att frigöra sexuell energi. vill inte det egentligen och han skulle aldrig förlåta mig.

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-11-11 22:19
  Han är väldigt söt och fin mot mig annars. Bara sexet jag saknar.

 • Anonym (Velig­) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 12 nov 2019 09:37 #10
  t1000 skrev 2019-11-12 00:16:34 följande:

  48 till 55 kg är en stor kroppslig förändring. Får man fråga varför du har gått upp så mycket?


  Det så klart 7 kilon syns. Är fortfarande smal dock, när jag vägde 48 såg man mina revben, det såg sjukligt ut. Och tror jag har har gått upp av flera anledningar, började med p-piller strax efter att vi träffades samt börjat nytt jobb där det dels är stressigt dels många event på sena kvällar med tilltugg och drinkar och aw:s så alkoholen har nog lagt på några extrakilon. Dock gick vågen upp till 58 i somras. Då kände jag själv att det gått för långt. Så gått ner tre kilon men planerar att gå ner tre kilon till. 52 är lagom.

  Och till alla som säger ?prova överraska honom med någon leksak eller rolig klädsel.? Har gjort det, det funkade en gång vardera, sen återgick det till det gamla vanliga. Jag förstår inte heller varför jag ska vara ensam ansvarig för vårt sexliv.. skulle gärna vilja höra /veta ifall andra upplevt samma svacka men att det sedan löst sig. Vet inte hur länge jag står ut, ett halvår ett år. Annars är jag rädd att jag kanske måste lämna.
 • Anonym (Velig­) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 12 nov 2019 16:45 #13
  Anonym (H33) skrev 2019-11-11 23:20:08 följande:

  Hur ser er relation ut i övrigt? Stabilt och lugnt? Bor ni ihop?

  Och 55 kg på 168 cm är Verkligen ingen vikt att tala om! Är det något han gnäller om så behöver han få sig en rejäl reality check!


  Japp, vi bor ihop och har gjort det ett tag nu. Personligen tror jag att vi har det rätt bra. Inte så mycket bråk, inga problem med ekonomin. Bara romantiken som brister.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll