• Tue 12 Nov 2019 06:17
    2249 visningar
    52 svar
    52
    2249

    Min kille vill inte ha sex längre, har massor med galna tankar

    Hände mig efter 1år. Har testat med spa och mysiga resor! Har funkat sådär. Rollspel och leksaker. Leksakerna kastades... nu har vi sex här hemma ca 1gng I veckan om jag har riktigt tur.. enormt tråkigt då jag vill varje dag minst 1 gång egentligen:/

    Försök hotta upp det med rollspel, leksaker, klä dig i något, tända ljus o göra det mysigt? Kanske skicka något trevlig sms och trigga medans han är å jobbet eller så?

    Och absolut prata om det! Försök diskutera ang att du behöver mer sex/närhet osv,

    Du får gärna skicka meddelande om det är så att du har några frågor eller så!

  • Tue 12 Nov 2019 10:09
    #11
    Anonym (Velig) skrev 2019-11-12 09:37:45 följande:

    Det så klart 7 kilon syns. Är fortfarande smal dock, när jag vägde 48 såg man mina revben, det såg sjukligt ut. Och tror jag har har gått upp av flera anledningar, började med p-piller strax efter att vi träffades samt börjat nytt jobb där det dels är stressigt dels många event på sena kvällar med tilltugg och drinkar och aw:s så alkoholen har nog lagt på några extrakilon. Dock gick vågen upp till 58 i somras. Då kände jag själv att det gått för långt. Så gått ner tre kilon men planerar att gå ner tre kilon till. 52 är lagom.

    Och till alla som säger ?prova överraska honom med någon leksak eller rolig klädsel.? Har gjort det, det funkade en gång vardera, sen återgick det till det gamla vanliga. Jag förstår inte heller varför jag ska vara ensam ansvarig för vårt sexliv.. skulle gärna vilja höra /veta ifall andra upplevt samma svacka men att det sedan löst sig. Vet inte hur länge jag står ut, ett halvår ett år. Annars är jag rädd att jag kanske måste lämna.


    Har testat exakt som jag beskrev. Och tyvärr ej kommit fram till en lösning ännu.... försökt med allt känns det som. Det funkar 1-2 v sen återgår det som det vanliga igen tyvärr:/ har försökt pratat men det har ej ledigt någon vart.:/ och självklart skall partnern också va delaktig och berätta o komma på en lösning som funkar för et så denne person i fråga vill mer. Men ibland är det svårt tyvärr:/

    Så följer mer än gärna detta och ser om du kommer på ngn lösning som hjälper er. För är i samma sits och försöker själv med att få till det tyvärr..
Svar på tråden Min kille vill inte ha sex längre, har massor med galna tankar