• Anonym (Miss)

    Är det bara jag som tycker detta är lustigt?

    Usch vilken historia... :(

    Hon verkar bara ha utnyttjat dig. Du är säkert väldigt ovanligt snäll och generös för en del kvinnor. Och därför lätt att köra över. Kanske dras du till en viss typ av kvinnor?

    Det låter som att det som retar dig allra mest är pengarna för resan. Men tänk istället på hur mysigt det var. Och att det var värt pengarna även om en del var utslängda på henne.

    Du kommer att må bättre ju längre tiden går. Snart står det en underbar kvinna framför dig som varken bryr sig om resor, parkeringsplatser eller solbränna utan bara vill ha dig precis som du är. En underbar pappa, underbar man och oegoistisk individ.

  • Anonym (Miss)
    Anonym (l) skrev 2019-11-12 17:33:27 följande:

    Tack för alla svar. Känner mig ändå något bättre.

    Just det här beteendet kom väldigt plötsligt hos henne. Kan inte minnas att hon var så här innan jag blev sjuk faktiskt. Jag kan tycka att hela situationen känns väldigt skum på något sätt. Det känns som att det finns någon annan om ni förstår mig rätt.

    För att ena dagen säga att hon älskar mig till dagen efter bara försvinna från mitt och sonens liv. Allt skedde så otroligt fort.


    Det är lätt att missa de små tecknen när man tror att allt är frid och fröjd. Detta kom inte som en blixt från klar himmel från hennes sida. Det började o samband med din sjukdom. Kanske t.o.m. innan resan, fast hon ville med och la därför undan sina funderingar på att bryta upp ett slag.

    Jag menar inte att göra dig ledsen. Utan mer förstå att det säkert har varit på gång länge.

    Hon utnyttjade din godhet för att leva gott kan man säga. Och när fasaden fallerade och du ansåg att livet är viktigare än pengar så passade det inte längre in på hennes vision. Hon är inte värd huvudvärken och besvikelsen. Försök vände det till något positivt. Du verkar vara otroligt givmild och snäll. Egenskaper som är väldigt fina, men kan dra till sig lyckosökare som tar dig för given. Sluta aldrig vara dig själv, men låt dom få jobba lite för att få dig.

    Kram
Svar på tråden Är det bara jag som tycker detta är lustigt?