• Anonym (...)
    Sun 24 Nov 2019 10:36
    930 visningar
    19 svar
    19
    930

    Är det bara jag som tycker detta är lustigt?

    Du pluggade men fick hoppa av då du blev av med CSN. Du bjöd på dyr resa. Nu ska du söka jobb. Hon lämnar dig med dyr lägenhet att betala. Får inte ihop det riktigt.

  • Anonym (...)
    Mon 25 Nov 2019 00:18
    #14

    Vad säger hon själv?

  • Anonym (...)
    Mon 25 Nov 2019 09:08
    #16
    Anonym (l) skrev 2019-11-25 00:48:37 följande:

    Hon vill inte ens prata med mig så det blir lite svårt. Har försökt att fråga varför men får inte riktigt något svar tyvärr, hon säger att hon redan har sagt varför vilket hon inte har. Har även kommit med förslag att vi ska prata ut. Det är väl just det som är oerhört jobbigt för min del, att inte riktigt kunna prata ut med en människa man har levt ihop med i 3 år. Det känns ju därför som att det finns någon ny med I bilden eller att hon har blivit påverkad av en vän. Vet att I början av vårt förhållande så var hon väldigt lätt påverkad av vänner. Så fort kompisen ringde så skulle hon dit eller likande.

    Har bara på känn att någon vän har sagt något eftersom hon så snabbt bara ville härifrån utan att det hänt något drastiskt. Kanske lite tjafs men jag menar, det har man ju i ett förhållande självklart. Under de här tre åren har vi kanske tjafsat högst 4-5 gånger. Jag vet även att hon har en ny bekantskap som hon anförtrodde allting till. Möjligtvis kan det vara den väninnan som har fått henne att göra så som hon gjorde.

    Personligen kan jag väl tycka att man som två vuxna människor sätter sig ner och pratar om det nu är något problem. När hon flyttade härifrån så hade hon den nya väninnan med sig och först ville hon inte ens att jag skulle vara här. Vi delade inte ens upp sakerna så som man kanske gör i slutet av en relation, hur jobbigt det än må vara. Då jag absolut inte har gjort henne något illa så förstår jag inte varför. Jag kände mig som världens svin även fast att jag vet att jag inte har gjort henne något illa. Nu under den här månaden har allt känts tufft.

    Då jag inte kan gå fullt ut ännu, så blir vardagssysslorna väldigt jobbiga, att gå en promenad som tar vanligtvis 10 minuter tar för mig kanske 1 timma och då måste jag stanna upp, sätta mig ner eller liknande. Klarar inte av att stå längre stunder heller. Plus att man inte har så många vänner kvar eftersom vi umgicks med familjen mest.

    Hon anser fortfarande att parkeringen för sjukhuset att jag skulle betala den. Vilket jag och fler tycker är fel. Det är nog inte det första man tänker på om ens sambo ligger inlagd på sjukhus för eventuellt något neurologiskt så som ms eller likande som läkarna först trodde. Som tur var så var det inte något neurologiskt men samtidigt oerhört påfrestande att inte få en diagnos.

    Nu blev det visst ett långt meddelande men samtidigt skönt att skriva av sig lite.


    Så varför ville hon separera enligt henne?
  • Anonym (...)
    Mon 25 Nov 2019 12:35
    #18
    -1
    Anonym (l) skrev 2019-11-25 11:24:06 följande:

    Du läser inte så bra? Skrev ovanför att hon inte har sagt något, du får inga fler svar. Gillar inte din attityd. ????


    Attityd? Antar att jag ställer obekväma frågor eftersom du har taggarna utåt. Att hon har svarat men att svaret inte dög för dig..
Svar på tråden Är det bara jag som tycker detta är lustigt?