Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • "Vit jul!" då var det dags igen...

  Lör 16 nov 2019 09:10 Läst 0 gånger Totalt 235 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Tea) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Tea)
  Återställ
  Lör 16 nov 2019 09:10 #4 +1

  Jamen vad hysteriskt det där har blivit. Det visar hur lättledda folk är, som tar till sig och okritiskt sprider allt de hör. Filk är som en flock med får, i get eget tänkande alls. Det är så många som fullkomligt förkastar ett glas vin eller nån ök på julen, med inställningen "fy faaan vad taskigt mot barnen". Som om barnen far illa.

  Jag for aldrig illa av att mina föräldrar drack. Vi dricker nån öl på julafton och barnen märker inte ens av det. Så problemet är...

 • Anonym (Tea)
  Återställ
  Lör 16 nov 2019 09:12 #5
  Anonym (Tea) skrev 2019-11-16 09:10:28 följande:

  Jamen vad hysteriskt det där har blivit. Det visar hur lättledda folk är, som tar till sig och okritiskt sprider allt de hör. Folk är som en flock med får, inget eget tänkande alls. Det är så många som fullkomligt förkastar ett glas vin eller nån öl på julen, med inställningen "fy faaan vad taskigt mot barnen". Som om barnen far illa.

  Jag for aldrig illa av att mina föräldrar drack. Vi dricker nån öl på julafton och barnen märker inte ens av det. Så problemet är...


  Ursäkta stavfelen i förra inlägget.
 • Anonym (Tea)
  Återställ
  Lör 16 nov 2019 20:19 #77
  IceKitten skrev 2019-11-16 09:17:15 följande:

  Nu finns det ju en hel del barn som uttryckt att de blir obekväma och otrygga av att föräldrarna är påverkade. Alltså inte stupfulla eller ens fulla utan bara förändrade till sättet vilket de flesta blir nästintill omedelbart. Högljudda, lite yviga och fokuserade... Allt väldigt obehagligt att se hos personen som ska skydda en och hos vem man har sin trygga punkt.

  Julen är den enda högtiden som verkligen är till barnen. Hur svårt ska det egentligen vara att avstå alkohol en gång om året?


  Dessa föräldrar kommer ändå inte köra en vit jul, de sitter för djupt i förnekelsen och beroendet.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll