• Anonym (Halvdant)

    Vad känner ni er sämst på med sex?

    Vill gärna höra era akilleshälar när det gäller sex, om man nu kan säga så?

    Vad känner ni er dåliga på eller mindre bra? Kanske osäkra på?

    Kan det variera från person till person, eller har det blivit en grej ni liksom failar på eller känner er otillräckliga allmänt på?

    Ni får så klart även delge vad ni är bra/bäst på om ni vill?:P

  • Svar på tråden Vad känner ni er sämst på med sex?
  • Anonym (Kass)

    Enligt min fru är jag totalt värdelös på allt. Jag känner mig därmed inte bra på något, tvärtom.

  • Anonym (Rideordie)

    Har inte heller varit någon höjdare på att rida under åren, mest sitter det nog i huvudet, att jag blivit självmedveten. Men måste säga att sen jag börjat träna och fått mer stjärtmuskler så går det mycket bättre. Så kan vara något att testa för er som vill bli bättre på det.

  • ödmjukman

    Mmmm jag är ödmjuk, lyhörd, inkännande partner. Flera av de jag har varit med har fått orgasm för första gången, o jag har varit både med yngre o äldre. Jag är avslappnad o skön. Har en härlig inställning till sex, o de får partner att slappna av. Jag är helt grym på att slicka, smeka, massera, ta för mig, pulla, vara erotisk, sensuell. Älskar att titta i ögon när jag har sex. Tycker om att visa för min partner hur jag tycker om vad hon gör med mig.. om hon älskar att suga.. så ger jag henne det så ofta det går... skönt för båda.. tycker om smisk, bondage.. avslappnat o skönt ska sex vara..

  • Anonym (EN)
    Anonym (Känns) skrev 2019-11-18 10:30:16 följande:

    Tror du fler kvinnor inte tycker om att rida


    Jag tycker inte om att rida, finns betydligt skönare ställningar
  • Mandel

    Att bara ta emot och njuta.

    Älskar att ge njutning och njuter av det och blir då tyvärr lite för dominant. Makten är min...
    En del har då svårt att förstå att jag njuter av det utan att det ger mig själv orgasm varje gång. Det är liksom olika sorters njutning och tillfredsställelse det handlar om.


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anders 386

    Själva samlaget känner jag att jag inte är skitbra på. Har altid tillfredställt min fru oralt eller på annat sätt innan själva samlaget. Där känner jag att jag har koll, jag vet hur jag ska få henne att njuta. 

    När jag var yngre var jag alltid alldeles för snabb - sen har det med åren istället övergått till en slags känsla av att det istället ska gå så fort som möjligt eftersom min fru har problem med sveda under samlaget. Åldern som tar ut sin rätt med känsliga slemhinnor. 

    Och nu har jag tyvärr fått problem med potensen, nu blir samlaget nästan ett stressmoment där jag är orolig för att få stånd och utlösning istället för att njuta av det. Rynkar på näsan Men samtidigttycker jag att samlaget är mindre viktigt än förr, det skönaste är egentligen det som man förr kallades förspel. 

  • Skogshuggaren

    Jag är nog sämst på för-förspelet, alltså att få min fru att komma i stämning för att ens börja med förspelet. Det verkar som att detta är viktigare för kvinnor. Jag själv känner inget större behov av detta, det är väl därför jag är dålig på det.

  • Anonym (...)

    Jag är dominant tjej men är dålig på ridställningen - får kramp i vaderna av den. 

Svar på tråden Vad känner ni er sämst på med sex?