Inlägg från: Anonym (goodlife) |Visa alla inlägg
  • Anonym (goodlife)

    Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?

    Ok är det. Det är förväntat till och med.
    Men många kvinnor tycker att mäns sexualitet är ful.
    Den ska fördömas.
    De tycker att män är slav under sina lustar. Är du ensam med en man så riskerar du att bli våldtagen.
    Män är farliga och äckliga svin.

  • Anonym (goodlife)
    Anonym (K) skrev 2020-02-05 21:54:28 följande:
    Wench85 skrev 2020-02-03 14:15:31 följande:
    Once again, om dina vänner/kollegor beter sig sådär borde du fundera på att byta umgänge. Jag upplever nog att de som skrattar åt det ena brukar skratta åt det andra, de som tycker det är obekvämt och fel med det ena tycker det är obekvämt och fel med det andra.

    Med mina kollegor är jag tämligen övertygad om att någon skulle säga ifrån om jag började prata om vilka jag vill ligga med när vi gick tillsamman på väg mot något möte. 

    Bra att ni har så jämställda människor i er omgivning.
    Ja, det är det som är bra med Familjeliv. Här är många som svarar så perfekta. I verkligheten är det annorlunda. Det är det för dom också. Fast det låter bättre när de skriver vad bra allt är runt domSolig
  • Anonym (goodlife)
    Anonym (Lite salt) skrev 2020-02-13 07:13:39 följande:
    Jag skulle inte skratta åt varken killen eller tjejen utan tycka att båda var ganska osmakliga. Men jag skulle absolut tycka att killens kommentar var mer obehaglig.
    Men många andra skulle tycka att det var en kul kommentar från tjejen. Vad cool hon är som tar för sig, bejakar sin sexualitet.
    Om en man säger liknande så tänker många direkt på övergrepp. Han vill såklart tvinga sig på henne och sexet skulle inte vara ömsesidigt. Hon skulle vara ett offer. Där skulle det inte handla om sex där båda vill, har kul och tycker det är spännande och härligt. Den vedervärdige mannen har slagit till igen.
Svar på tråden Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?