Inlägg från: Anonym (Linda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linda)

    Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?

    Det här är ju knappast raketforskning..

    Det kan omöjligt vara min tonåriga dotters ansvar att tala om för snuskpellar på nätet hur man beter sig mot kvinnor. Och då pratar vi om vanliga familjefäder och vanliga app-spel i mobilen.

    Där är ett område som män kan börja jobba på för att få bättre respekt.

  • Anonym (Linda)

    Jag har inga problem med att en man bejakar sin sexualitet. Problemet är när han beter sig gränslöst och tar det för en rättighet.

  • Anonym (Linda)
    Anonym (K) skrev 2019-11-19 07:46:09 följande:

    Jag har hört kvinnor uttrycka sig som att vad ska han med en sån till. Det är bara män som inte får till det o liknande saker. Kommer inte ihåg exakta formuleringar men uttryck som ter sig som att de inte är riktiga män eller ses som sämre män i kvinnornas ögon.

    Har förresten varit i en sexbutik som kille. Personalen blir lite rädda, tysta och vet inte vad de ska göra. Vid samma butik har man hört att tjejerna fått en väldigt bra service med både tips och hjälp att välja produkt.


    Om du hela tiden återkommer till dildoköp är det väl i så fall det som är ditt huvudsakliga problem och därmed också ditt personliga problem att lösa. Dildoköp har ingenting att göra med männens eventuella frigörelse i sin sexualitet. Släpp det.

    Att ha sexuella hjälpmedel tillgänglig på nätet är liksom själva vitsen med att ingen ska behöva känna sig kränkt eller särbehandlad eller bli tagen för suspekt. Det är ett utmärkt sätt att få bejaka sin sexualitet.
Svar på tråden Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?