• Anonym (N)
    Tue 19 Nov 2019 10:19
    3893 visningar
    174 svar
    174
    3893

    Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?

    Anonym (Linda) skrev 2019-11-19 09:27:55 följande:

    Om du hela tiden återkommer till dildoköp är det väl i så fall det som är ditt huvudsakliga problem och därmed också ditt personliga problem att lösa. Dildoköp har ingenting att göra med männens eventuella frigörelse i sin sexualitet. Släpp det.

    Att ha sexuella hjälpmedel tillgänglig på nätet är liksom själva vitsen med att ingen ska behöva känna sig kränkt eller särbehandlad eller bli tagen för suspekt. Det är ett utmärkt sätt att få bejaka sin sexualitet.


    Håller med! Men faktum är att män som skaffar sexhjälpmedel, i den mån det blir känt, ses med mycket mer suspekta ögon än kvinnor som gör samma sak. Hört både män och kvinnor tala väldigt nedvärderande om män som skaffar en docka eller lösvagina och har aldrig hört talas om att någon hånar en kvinna som skaffar en dildo. Har du?
  • Anonym (N)
    Tue 19 Nov 2019 13:01
    Mimosa86 skrev 2019-11-19 11:54:27 följande:

    anledningen tror jag är rätt enkel.

    Sex är bra, bra för vår hälsa och välbefinnande.

    Men det finns et stort orgasmglapp.

    I en amerikansk studie från tidigare i år svarade 95 procent av de heterosexuella männen att de nästan alltid får orgasm vid samlag med en kvinna. Motsvarande siffra för heterosexuella kvinnor är endast 65 procent.

    Då är det väl inte så konstigt att produkter lanseras dör att kvinnan ska kunna träna upp sin förmåga att få orgasm så hon också kan njuta i samma utsträckning som män och få alla de där positiva hälsoeffekterna?

    Personligen har jag inget emot om män köper fleshlights, däremot är jag emot dockor.


    Som jag sa, jag är positiv till att hjälpmedel finns, oavsett kön. Orgamsglappet finns, ja tveklöst. Men det motiverar inte varför män som köper hjälpmedel ska ses med andra ögon än kvinnor, eller hur?

    Det är bra att du inte bryr dig om någon har en lösvagina men faktum är att en hel del, både män och kvinnor, ser nedvärderande på män som har en sådan.

    Docka kan man diskutera, för mig är en docka em docka och inget mer, tycker man att det förstärker njutningen ser jag inget fel med det. De som inte förstår skillnaden mellan docka och människa bör hålla sig till dockan.
  • Anonym (N)
    Tue 19 Nov 2019 15:26
    Anonym (.....) skrev 2019-11-19 14:36:54 följande:

    Jag dömer inte ut någon som person för att den har en docka men jag skulle aldrig ha sex eller relation med någon sådan för jag tycker det är enormt avtändande. Har inget emot om mina vänner etc har sexdockor, det är ju deras privata grej liksom. 


    Du dömer visst. Du dömer ut en person som potentiell partner pga dockan.
Svar på tråden Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?