Inlägg från: Anonym (C) |Visa alla inlägg
  • Anonym (C)

    Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?

    Anonym (Nej tack) skrev 2019-11-18 09:06:29 följande:

    Du har ju svaren i inläggen. Det är pga våldtäkter och annat som män gör.

    Vi kanske ska börja se våldtäkt som något fint, är det det du vill få ut av tråden?


    Våldtäkt har inget med sex att göra!! Det är en ren förnedrande maktdemonstration.
  • Anonym (C)
    Anonym (.....) skrev 2019-11-19 13:17:10 följande:

    Tror inte någon dömer en man för att han har en dildo/vibrator/fleshlight på samma sätt som man inte dömer en kvinna för det. 

    Däremot en docka blir en man bedömd för, men det skulle en kvinna också bli. Så det har inget att göra med könet utan vilken sexleksak det är. 


    Fleshlights har jag hört män bli hånade för tyvärr.
  • Anonym (C)
    Anonym (.....) skrev 2019-11-19 13:43:51 följande:

    Eh, var då? Det har jag då aldrig hört. Känner flera män som har fleshlights och det är inget konstigt med det. Möjligen att man tänker att män så lätt kan onanera med handen och om han då vill använda någon grej måste han antingen vara dålig på det vilket kanske ses som konstigt eller vara en väldigt "utstuderad" självsexare vilket kanske också ses lite skumt. 


    Jag vet en tjej som dumpade en kille som hon dejtat ett tag när hon hittade en fleshlight i hans byrålåda. Även hört vänninor snacka skit om en man som någon av dem hittat en sådan hos också. Så ja, det förekommer definitivt. Tyvärr.
  • Anonym (C)
    Anonym (N) skrev 2019-11-19 13:01:59 följande:

    Som jag sa, jag är positiv till att hjälpmedel finns, oavsett kön. Orgamsglappet finns, ja tveklöst. Men det motiverar inte varför män som köper hjälpmedel ska ses med andra ögon än kvinnor, eller hur?

    Det är bra att du inte bryr dig om någon har en lösvagina men faktum är att en hel del, både män och kvinnor, ser nedvärderande på män som har en sådan.

    Docka kan man diskutera, för mig är en docka em docka och inget mer, tycker man att det förstärker njutningen ser jag inget fel med det. De som inte förstår skillnaden mellan docka och människa bör hålla sig till dockan.


    Så länge män förstår skillnaden mellan docka och kvinna har jag inget emot om en man har en docka.
Svar på tråden Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?