Inlägg från: Anonym (.....) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?

    Tror inte någon dömer en man för att han har en dildo/vibrator/fleshlight på samma sätt som man inte dömer en kvinna för det. 


    Däremot en docka blir en man bedömd för, men det skulle en kvinna också bli. Så det har inget att göra med könet utan vilken sexleksak det är. 

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (C) skrev 2019-11-19 13:19:07 följande:
    Fleshlights har jag hört män bli hånade för tyvärr.
    Eh, var då? Det har jag då aldrig hört. Känner flera män som har fleshlights och det är inget konstigt med det. Möjligen att man tänker att män så lätt kan onanera med handen och om han då vill använda någon grej måste han antingen vara dålig på det vilket kanske ses som konstigt eller vara en väldigt "utstuderad" självsexare vilket kanske också ses lite skumt. 

    På samma sätt - har en kvinna en dildo är det inget konstigt men har hon 50 st i många olika färger och former så är det rätt konstigt. 
    Anonym (K) skrev 2019-11-19 13:19:47 följande:
    Vart har du sett att kvinnor blir dömda för att ha en docka? 

    Det finns flera företag som säljer manliga dockor och där kvinnor också är kunder. Har aldrig hört någon klaga på det. För egen del så är det ju bara en docka hon använder varför vara sne på det. 
    Alla som haft/velat ha en docka som jag hört om har då blivit dömda för det. Lite konstigt och pinsamt både hur dockorna ser ut (mkt onaturliga) men även att liksom "leka" att man har sex med en riktig person som bara ligger där. Njä, det känns fånigt och pinsamt. Däremot att ha någon grej som helt tydligt är en sak - som en vibrator eller fleshlight som man onanerar med tycker jag inte är något konstigt. 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (K) skrev 2019-11-19 13:47:21 följande:
    Fast vem är vi att döma den som vill a en docka. Om du tycker det känns fånigt och pinsamt så kanske det inte gör det för den som vill ha dockan?

    Varför ska allt passa i samma ram som någon annan bestämmer vad som är ok sex och inte.
    Jag dömer inte ut någon som person för att den har en docka men jag skulle aldrig ha sex eller relation med någon sådan för jag tycker det är enormt avtändande. Har inget emot om mina vänner etc har sexdockor, det är ju deras privata grej liksom. 
Svar på tråden Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?