Inlägg från: Anonym (Kummin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kummin)

    Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?

    Anonym (K) skrev 2020-01-09 12:11:38 följande:
    Jag tänker mig ett gäng män och kvinnor sittandes runt middagsbordet i goda vänners lag och ämnet sex dyker upp. Vilket ju sker ibland inget konstigt.

    Efter lite alkohol blir ju folk mer talföra och kvinnorna pratar tex om en snygg kille de sett och hur sugna de är på att få omkull honom. Vissa kvinnor kan även fritt prata om sexleksaker de är sugna på att testa.I en sådan situation blir kvinnorna ofta påhejade och sedda som duktiga för att de vågar uttrycka sin sexualitet och bejaka den.

    Om vid samma bord männen fliker in med att jag såg en het tjej som de också skulle vilja få omkull eller om killarna fliker in med att berätta om sina sexleksaker de skulle gilla. 
    Men alltså ts, vad har du för umgänge egentligen? Jag har aldrig någonsin varit med om sådana sexuella samtalsämnen vare sig vid middagsbordet, på aw elller i några andra sammanhang i grupp.
    Det låter som om du sett någon amerikansk sitcom eller film. Alternativt överberusade 17 åringar som skall hävda sig inför varandra och tävlar i att vara "coola".
    Man pratar normalt sett inte om sex på det sättet alls i grupp. Det är gränslöst och utlämnande. Och bara att säga något sådant skulle ses som väldigt konstigt, malplacerat och personen ifråga skulle betraktas med ett stort "äh, vad sade hon/han nu? är han/hon inte klok?"

    Enda gången sex överhuvudtaget kommit upp i mitt liv är om jag sitter med en tjejkompis och vi kanske pratar lite om någon kille vi sett som vi gillat och tyckt varit snygg. Men aldrig att vi skulle prata sexleksaker, rent konkret vad vi gillar i sängkammaren, hur våra respektive är utrustade etc.
    (men jag kanske är en nucka vad vet jag).

    Ts, jag tror du kollat för mycket på tv-serier som Sex and the City.


Svar på tråden Är det ok för män att uttrycka sin sexualitet?