• Anonym (Jannan)

    Bachelor

    Är ambivalent om jag ska fortsätta kolla på "Bachelor" eller inte. Tycker att produktionen lurade den första killen totalt, att slänga in en till kille utan att den första fått möjlighet att förbereda sig.... inte schysst.

    Sedan fattar jag inte vad tjejerna ser i någon av de två. En verkar ha lite för mycket macho-attityd och den andra är uppenbart en nörd (som i sig är positivt) men verkar inte ärlig när han berättar om sin barndom/ungdom, utan verkar vilja framställa sig som något annat än en nörd.

    Slappna av! Seriösa tjejer över 25 vill ha nördar, så du behöver inte försöka lura i någon att du valde teknisk linje "för att visa syokonsulenten". Så genomskinligt. Var ärlig och stå för att du är en nörd, det är något bra!

    Som det är nu verkar han inte vara sig själv, utan spela en sorts roll. Så, en som inte är sig själv och en annan som inte verkar ha några filter alls, utan kör machoracet för fullt. Inte så charmigt. Varför ska man fortsätta kolla? Ska man det? Finner någon i hela denna röran kärleken? Var det schysst av produktionen att lura den första killen? Är det konstigt att han beter sig lite udda med tanke på detta?

Svar på tråden Bachelor