Forum Pappaledighet - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Underhåll vid pappaledighet

  Ons 20 nov 2019 17:41 Läst 0 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av Markuz - Visa alla inlägg
  Ons 20 nov 2019 17:41

  Hejsan. En fråga om Underhåll då man som separerad är pappaledig med barnet varje dag och även på helgerna vissa tider. Som det sett ut nu har jag barnet från när mamman jobbar( 8-17 ca) lämnar efter det och sedan sover han hos mig fredag-söndag men är med mamman en del på dagarna helgen.

  Sedan har vi det lite flexibelt så vissa dagar i veckan sover han någon gång hos mig också, och under vissa helgdagar har jag honom istället för mamman, så ibland mer och ibland lite mindre om dom ska bort etc. Men de andra tiderna är eller har varit stående. Vi har delad vårdnad,

  Jag antar att man gör något slags avdrag då jag inte har vanlig lön och han är hos mig mer på dagarna än hos henne varje dag ? Tycker ju egentligen inte att man skulle behöva betala något underhåll med tanke på att kostnaderna troligtvis är högre hos mig just nu. 

 • Ons 20 nov 2019 18:02 #3

  Tack så mycket för svar. Ok ja jag tänkte det också. På tal om försäkringskassan. det blir inga konstigheter som separerad då man inte har barnet heltid men får full föräldrar penning? Eller jag menar tar ut full förlädrarledighet? Så dålig på de där reglerna, men tänkte bara så det inte blir något avdrag på pengarna ( som ändå inte är så mycket då man har föräldrarpenningen istället för lönen) för att man har barnet de tider jag skrev?

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll