• Anonym (D)

    Planerat snitt

    Jag såg ett program om bajs häromdagen. Att föda med snitt gör att bebisen inte får det skyddet som den behöver få från dig. Dina bakterier som finns i underlivet är jätteviktiga för din bebis.

    Kanske bättre att låta bli fler barn om du känner sån tvekan.

  • Anonym (D)
    Anonym (Meme) skrev 2019-11-21 15:33:48 följande:

    Jag överväger helt klart att inte skaffa fler barn men det innebär att jag förvägrar min sambo att få något barn alls och han vill extremt gärna ha barn.

    Förövrigt så har jag studerat fördelar och nackdelar med olika förlossningssätt och planerade snitt är marginellt större risker för mamman avseende tex blödningar och infektioner men mycket säkrare för barnet. Allvarliga skador på barnet sker i mycket större utsträckning vid vaginala förlossningar och akuta snitt. Och akuta snitt är ju oftast en följd av en vaginal förlossning som gått åt skogen


    Jag låter säkert som en subba nu, men varför förvägrar du din sambo att skaffa fler barn? Det är väl inte han som ska bära barnet och sen föda det? Vill han så gärna ha fler barn så kan han donera sin sperma eller så får ni gå skilda vägar. Din och barnets hälsa är väl så jäkla mycket viktigare än hans vilja??!
Svar på tråden Planerat snitt