Inlägg från: Anonym (Annorlunda upplevelse.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Annorlunda upplevelse.)

    Vad beror det på att så många kvinnor gärna avstår sex?

    Jag upplever att kvinnor vill ha väldigt mycket sex i c:a 2års tid med mig. Gärna dagligen eller tom. mer än en gång/dag. Sedan mindre och mindre...

    Misstänker att det är ungefär då de kommer på att jag är rätt tråkig och osexig. 

  • Anonym (Annorlunda upplevelse.)

    Något som skiftat lite idag är att kvinnan lättare hittar en ny om mannen inte lever upp till hennes standard istället för vice versa. Det där med att hålla maken nöjd och glad var ganska mycket  viktigare i en tid då skilsmässa skulle göra en kvinna utfattig. Nu är detta mest upp till mannen, är han missnöjd är det hans förlust om han agerar på det. För det är han som förlorar på en skilsmässa. 

  • Anonym (Annorlunda upplevelse.)
    AndreaBD skrev 2019-11-24 23:03:52 följande:
    Precis! Det finns gott om kvinnor som klagar att deras män har lägre sex-drift än vad de själva har. Jag tror att några män här har selektivt minne. 
    Män pratar sällan om sitt dåliga sexliv. En viss sorts män skryter om sex, en annan sort beklagar sig om bristen på sex, men majoriteten håller detta för sig själva, oavsett om det är bra eller dåligt, konstant eller obefintligt.

    Så inlägg du ser här i ämnet är en väldigt liten del av män med problemet.   
  • Anonym (Annorlunda upplevelse.)
    Anonym (Eli) skrev 2019-11-24 23:26:38 följande:

    Om du börjar prata om "delar" och får det att låta som något faktiskt så antar jag att du även har en källa att backa upp det med?


    Annars ser jag ditt inlägg som en personlig erfarenhet =)


    Mer semikvalificerad gissning baserat på viss kunskap i kombination med erfarenhet faktiskt. Jag pratar sällan sexliv med manliga bekanta, och de som gör det faller i två kategorier antingen jättebittra eller skrävlare.

    Vi är ofta lite sådana. Är det jobbiga ämnen som är personliga undviker vi dem eller försöker diskutera dem generellt.  Sexliv eller brist på sexliv är en sådan sak.

    Källan är mig själv. Jag tar inte för vana att spara källor på datorn för att kunna "backa upp" resonemang. Jag gillar att diskutera saker på internet men riktigt så brydd är jag inte om att vinna en diskussion.
Svar på tråden Vad beror det på att så många kvinnor gärna avstår sex?