• Anonym (Na)
    Mon 25 Nov 2019 18:31
    9841 visningar
    92 svar
    +1
    92
    9841

    Om någon ringer en under fyllan - Skall man känna sig speciell då?

    I 20-års åldern var det många som fylle-smsa eller fylle-ringde och då var det ofta för att få ett skjut.

    Jag minns en kompis till min bror som jag var väldigt förälskad i. Och jag vet att han var det i mig också men han vågade inte göra något för att han var min brors kompis. Jag var off limit liksom. Men när vi var fulla så försökte vi alltid luska vart den andre skulle festa så vi råkade hamna på samma ställe. Vi flirtade hej vilt och han följde alltid mig till bussen hem. Men han vågade inget mer. Bjöd honom till privat fest en gång och han tackade ja i fyllan, men sen kom han till mitt jobb och stod utanför tills jag såg honom och då sa han att han inte kunde komma, och bara gick. Jag blev ledsen och tänkte skit i honom. Tiden gick.

    Sen träffade jag en kille som jag blev tillsammans med och då började hans fylle-samtal. Jag förstod att han hade ganska starka känslor för mig men det skulle aldrig bli något.

    Idag är det 17år sedan men jag kan fortfarande tänka på honom och undra hur han har det och hur det hade varit om vi hade vågat ta steget. Jag minns inte hans efternamn och vågar inte fråga min bror. De är inte kompisar på fb heller.

    Min poäng är att det klart kan vara intresse som ligger bakom, men det kan även vara att personen vill knulla. I vilket fall som helst så är du intresserad tillbaka så gör inte samma miss som jag. Ring upp igen i nyktert tillstånd och kolla läget.

  • Anonym (Na)
    Mon 25 Nov 2019 19:54
    #17
    +2

    Lägg ner Ts. Du blir bara ledsen av kommentarerna. Du är uppenbart kär i någon som ringt dig en eller fler gånger på fyllan. Ingen av oss vet vem du eller han är. Vi kan omöjligt säga vad han vill.

    De flesta verkar ha erfarenheten av att fylle-samtal är negativt. Det betyder inte att alla funkar likadant. Kanske är han kär i dig med men det är inte vårt jobb att säga det eller ta reda på det åt dig. Du får helt enkelt ringa nykter och se hur samtalet ser ut då. Bjud ut människan. Jömför nu och när jag var ung och det inte fanns sociala media. Nu är det så enkelt att ta kontakt.

    Lycka till!

  • Anonym (Na)
    Mon 25 Nov 2019 22:02
    #20
    Anonym (.) skrev 2019-11-25 21:50:01 följande:

    Jag blev faktiskt lite småledsen av kommentarerna. Men om personen vid nyktert tillstånd och långt senare har sagt att denne kommer sakna en. Liksom att personen i fråga skulle flytta i väg och innan denne flyttade iväg så sa denne att människa skulle sakna bl.a de människorna ha människans omgivning. Kanske två och en halv månad senare vart personen tydligen på någon fest och påverkad av alkohol och förklarade att denne saknade människan.

    Betyder det ingenting nu överhuvudtaget?


    Såklart att helheten spelar stor roll. Kan du inte vara lite mer specifik? Alltså skriva han eller hon och vad som ligger bakom fylle-samtalet egentligen? Tänker att du kanske får bättre svar då. Nu skriver folk saker som uppenbart är för att såra dig, alternativt få dig att tro saker som din magkänsla säger inte alls stämmer.

    Tror du att han eller hon är intresserad av dig men inte vågar ta steget? Vad kan du göra för att öppna upp till något mer?
Svar på tråden Om någon ringer en under fyllan - Skall man känna sig speciell då?