Svar på tråden Jag är äldre än honom..
 • Anonym (Tjej)
  Fre 29 nov 2019 09:58
  1403 visningar
  32 svar
  Inlägg från Anonym (Tjej) Visa alla inlägg
  32
  1403

  Jag är äldre än honom..

  Hej, jag är i liknande situation som dig men jag har mina barn varannan vecka. Är i din ålder och min pojkvän är i din pojkväns ålder, något yngre.

  Jag har inte träffat hans föräldrar än men vet att han inte sagt till dem att jag har barn och känner på mig att det kan bli ett problem där även fast min pojkvän säger att han inte har något emot det (han har inte träffat mina barn).

  Annars känns vår relation jättebra.

  Vad är det som känns kan bli jobbigast med barnen för dig? Hur gamla är de? Vad har din pojkvän sagt om dem?

 • Anonym (Tjej)
  Fre 29 nov 2019 14:45
  #6

  Vi ska nog göra så att jag lär känna hans föräldrar först så att de tycker om mig innan jag nämner barnen, bara för säkerhets skull. De är lite traditionella av sig (religiösa) och hade nog inte uppskattat det. De vet att jag är äldre men inte exakt hur mycket äldre jag är. Jag ser också betydligt yngre ut så om man såg oss ihop hade man gissat att jag kanske var 5 år äldre och de tror nog att det är 5-7 år ungefär, fast det är ju mer än så. 

  Vi har samma barn-situation. Han säger att barn inte är så viktigt för honom, men jag tänker att om vi inte får barn så kommer han att ångra det när det är för sent och det kanske förstör vår relation då, för att han måste göra slut med mig för att skaffa barn med någon annan. Jag tänker att det är ett för stort beslut att ta om man är 25 att man är okej med att inte få några barn. Så jag vill att vi skaffar iaf ett gemensamt barn, men inte nu. Om några år.

  Dina barn är äldre än mina dock, mina är 4 och 12. Så de och speciellt yngsta kommer ju bo med mig länge än. Det är ju enklare för dig där, iom att dina barn inte bor med dig så kommer det nog inte att ställa till några bekymmer. Är han väldigt nära sina föräldrar eller varför behöver du ens berätta om dina barn för dem? 

 • Anonym (Tjej)
  Fre 29 nov 2019 19:27
  #14
  Anonym (Tofsvipa) skrev 2019-11-29 17:21:19 följande:

  För att jag vill att min son ska bilda en egen familj och inte överta några andras. Du har barn (vad det verkar) med två olika män, jag skulle inte önska att min son blev pappa tre... med två halvsyskon.

  Utöver det så är du för gammal för en ung kille. Oavsett hur du ser ut nu. Tiden tar ut sin rätt...


  Inte blir han pappa till dem när ena är stor och andra bor hos sin pappa på heltid. Han kommer ju inte bo med barnen ens! Hur tänker du att han skulle bli pappa?

  Däremot lär ju min pojkvän få en papparoll till min yngsta om vi flyttar ihop men det lär dröja ett par år.
 • Anonym (Tjej)
  Fre 29 nov 2019 22:51
  #17
  Anonym (Tofsvipa) skrev 2019-11-29 21:31:33 följande:

  "Pappa tre" betyder pappa nummer tre i ordningen.

  Inte att han skulle bli någon pappa åt ts redan existerande ungar, för det var ts jag kommenterade.

  Att du vill snärja in en ung kille som "pappa" till din unge gör iofs inte något bättre.

  Vad är det för fel på ungens egen pappa?


  Det är absolut inget fel på hennes pappa förutom att han älskar en annan kvinna än mig. Så på samma sätt som hon säkert får en mammaroll på hans veckor så får nog min pojkvän det på mina om vi flyttar ihop i framtiden. Och ja - jag hade gärna hållit ihop familjen med dotterns pappa men det ville inte han. Jag tycker inte det betyder att jag ska behöva vara ensam resten av livet.

  Sedan så har jag inte direkt valt en ung kille för att han är ung. Jag dejtade en man 10 år äldre än mig innan men det blev inget där. Så råkade denna vara yngre och försökte få mig ett bra tag innan jag öppnade ögonen, släppte mina fördomar och såg förbi hans ålder och vilken fin människa han är. Att han är ung behöver inte vara ett problem.

  Och ja, jag har också märkt att han både mognat och blivit en mer harmonisk person sedan vi träffades, vilket hans föräldrar också nämnt. Vi gör varandra gott :)
 • Anonym (Tjej)
  Lör 30 nov 2019 17:21
  #19
  Anonym (Barn) skrev 2019-11-30 16:31:05 följande:

  Skulle du kunna tänka dig att få barn med honom


  Antagligen frågade du TS men det skulle jag absolut, men om några år.
Svar på tråden Jag är äldre än honom..
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...