Inlägg från: viseversa |Visa alla inlägg
  • viseversa

    husköp med hyresgäst

    Jag hade ALDRIG genomfört ett köp med en tillhörande parasit som vägrar flytta. Kan bli jävligt svårt att bli av med människan. Det är dom nuvarande ägarnas problem inte ditt. Backa ur och kolla efter ett annat hus som är tomt från start.

  • viseversa

    Bor diom i ett separat hus på tomten eller i hivudbyggnaden? Och vadå "vi kommer inte flytta"? vad menar dom med det. Tror dom att dom har rätt att stanna kvar i ert hus eller?

  • viseversa
    Ganjins skrev 2019-11-30 18:43:53 följande:
    Det är en vanlig villa så det är ju den dom hyr. Dom hyr det privat och har gjort det ca 1år så nån besittningsrätt ska ju inte finnas. Tyvärr så vill jag ju ha huset för det är perfekt för mig. Ja dom hittar nog ingenstans att bo så dom har sagt att dom flyttar inte fast deras hyresavtal är uppsagt
    Nej men då får du nog backa. Tror inte ägaren får det sålt när hen har inneboende i huset som vägrar flytta. Men itne ditt problem. 
  • viseversa
    Ganjins skrev 2019-11-30 19:43:08 följande:
    Hur kan jag vara naiv när dom va uppsagda innan jag skrev på kontraktet? Att dom sen nån månad senare säger till säljaren att dom inte kommer flytta.

    Jag vill fortfarande genomföra affären. Det står även i kontraktet att säljaren ansvarar för att fastigheten ska vara utrymd och städad senast på tillträdesdatumet.
    Fast vad är det du inte förstår? Det kan ta ÅR att få ut dom. Men du tror fortfarande det kommer vara fixat innan du flyttar in?
Svar på tråden husköp med hyresgäst