• Mon 2 Dec 2019 11:39
    7223 visningar
    38 svar
    +1
    38
    7223

    Frun har ingen lust

    Reagerade också på meningen "hela huset i ordning". Igenkänning på den.
    Stress är otroligt avtändande, och som mamma har man en bra massa saker att stressa upp sig för. Det är mycket hela tiden, man kanske inte har så mycket egentid.

    Det är helt enkelt nånting annat man behöver, lugn och ro, omtanke, whatever - och får man inte det och man inte har nån sexlust, då känns sex bara som ett krav. Mer stress - ännu mindre sexlust. Med dig alltså, håller med om att hon förmodligen myser på egen hand - det är dig hon inte vill ha sex med. 

    Att dra ner på närheten som du gör är en självmordstaktik - bra metod om du vill döda kärleken ordentligt och sluta som singel, annars, inte så bra.

    Tvärtom, mer närhet, mer omtanke. Vad behöver hon? Hon kanske behöver kramar och pussar varje dag i en månad för att känna sig älskad. Känner man sig inte uppskattad för ANDRA saker, som allt osynligt arbete man gör, eller hur man är som förälder = tvärdöd sexlust igen.

    Ni har levt ihop länge, barn har en förmåga att gå före egna behov, eller vård av förhållandet. Allting annat. Gå ut på middag, dansa? Tid utan barn. Djupa samtal.
    Om man känner att man inte har en nära relation längre - pratar bara om praktiska saker osv = sexlust dör.

    Så nu har du tre mål:
    - Minska stressen, avlasta
    - Öka närheten, visa uppskattning
    - Fördjupa relationen, ta tid för ER

    Det är du som lider mest av det här, alltså du som har mest motivation att jobba på det. Kan kännas tråkigt, men se det som en utmaning!

Svar på tråden Frun har ingen lust