Inlägg från: BurningDiamond |Visa alla inlägg
  • BurningDiamond

    Varför skaffar sjuka människor biologiska barn?

    Idioter är idioter, så enkelt är det.

    Garanterat kommer denna tråden spåra ur och komma att handla om designer-babies och nazism och att defekta foster kommer ha en fantastisk livskvalitet och tillföra den kommande familjen sååå mycket, trots dess beräknande lidande, tidig död, beroende av mediciner och samhällsresurser, osv.

  • BurningDiamond
    Drottningen1970 skrev 2019-12-02 17:44:34 följande:
    Det där är ju en sanning med väldigt stor modifikation med tanke den rasstandard som hyllas och prisas men som ger hundarna allvarliga hälsoproblem.
    Det är ytterst sällsynt, om ens existerande, att rasstandarden beskriver en sjuk hund.

    Det är däremot väldigt vanligt att uppfödare och utställare hetsar varandra och premierar ett utseende som leder till sjukdom. Har för mig att rasstandarden för perserkatter t. ex. inte ändrats i avseendet trubbnos sedan 1870-talet, men den hälsosamma katt som vann priser på den tiden går inte att känna igen och skulle aldrig ens placera idag.

    Så nej, avel och rasstandarder är inte ett problem i sig.
  • BurningDiamond
    Bananböjaren skrev 2019-12-02 21:49:40 följande:
    Efter att ha läst din ts kommer det inte som en överraskning att du är hunduppfödare. De sista samhällsaccepterade rasbiologerna och nazisterna.
    Där kom den!
  • BurningDiamond
    Anonym (assi) skrev 2019-12-02 23:16:12 följande:

    Tror att instinkten att skaffa genetiskt egna barn är så stor att folk inte riktigt klarar av att förutser de negativ konsekvenserna. De tänker säkert att det går bra ändå.

    Sedan är det en intressant diskussion med utrymme för glidning. Idag är det okej att abortera fostermed Downs syndrom, imorgon kanske foster som bär gener för cancer, adhd och extrem kortvuxenhet. Simsalabim så har vi ett samhälle med designbebisar. Alla bebisar har då blont hår, blåa ögon, har iq140, är atletiska, musikaliska och psykiskt stabila.


    Och där dök den upp.
Svar på tråden Varför skaffar sjuka människor biologiska barn?