• Jasmine00

    Väntan på BIM december. Vill ni följas åt?

    Jag följd också gärna åt!

    Jag och min kille har precis börjat försöka vi också, hade äl för 4 dagar sen och har haft sex två dagar innan och 2 dagar efter så nu håller vi tummarna. Vi är rätt unga jag 20 och han 25 vi har pratat om barn i snart ett år och kände nu att det var dax :)

  • Jasmine00
    Steeph skrev 2019-12-03 15:56:44 följande:

    Åh kul! Då hade vi relativt lika. Jag hade ÄL på söndag natt gissar jag. Då har ni säkrat upp bra och så får man bara hålla tummarna att det går vägen :)


    Jaa!! Jag har bim 14/12 förmodligen men den kan vara lite oregelbunden ibland :( men roligt att vi är nära! ???? ja det känns som vi säkrat rätt bra, jag håller tummarna för dig också! :)
  • Jasmine00
    Steeph skrev 2019-12-08 10:24:03 följande:

    Hur går det för alla?

    Jag är på BIM-6 och har molvärk, öm över vänster äggstock till och från, trött i ländryggen och känns som jag ska få mens när som. Har även haft huvudvärk varje dag sedan ÄL vilket börjar bli tröttsamt...


    För mig tror jag att inbillningar och önsketänket håller på ta över, det kan som sticka/hugga till i äggstockarna ibland samt en molande värk lite till och från, sen smått ömma bröst, kissnödig konstant och får för mig att jag äter mer också känns som jag är hungrig hela tiden. Men känns så tidigt alldeles för tidigt så jag inbillar mig nog bara för jag verkligen verkligen vill att det ska gro någon där inne :(
Svar på tråden Väntan på BIM december. Vill ni följas åt?