• Dr Nail

    Incelmännen har rätt att få ha som sexuell preferens att vilja ligga med samtyckande empatiska kvinnor som vill ligga för att vara snäll

    Det bästa vore att skapa ett system där staten delar ut kvinnor till dessa män, så vi normala personer slipper deras gnäll. Gratis, så vi slipper även gnäll om sexköp.

  • Dr Nail
    Anonym (Jahadu) skrev 2019-12-03 12:04:51 följande:

    Men vilket jättebra förslag! Vilka kvinnor ska vi tvinga till det tycker du? Vems döttrar, fruar, flickvänner ska tvingas ställa upp?


    Det är inget val, liksom. Alla får bidra och turas om, så det blir fair and square. Hade jag haft en dotter så hade jag skickat henne med känslan av att ha gjort min medborgerliga plikt. Precis som med att betala skatt handlar det om inställningen!
  • Dr Nail

    Och tänk vad mycket tjafs vi vanligt folk kommer slippa! Också att dessa män riskerar att radikaliseras och hamna på nyheterna.

    Smart ju!

  • Dr Nail
    Anonym (Hmmm) skrev 2019-12-03 14:57:24 följande:

    Så du kan tänka dig att ställa upp några gånger per år för homosexuella män som inte hittar nån, eller en heterokille som tycker att det är bättre att bli avsugen av en kille än inte alls? Intressant.


    Visst, om jag måste. Om lagen säger så, annars, säg, fängelse i upp till två år. Visserligen skulle det kännas konstigt, men jag menar, vi betalar skatt t.ex., vilket är en minst lika onaturlig grej att göra. Men vi gör det, för allt handlar om attityd; och attityder går att förändra.
  • Dr Nail
    Mimosa86 skrev 2019-12-03 12:49:03 följande:

    Aha det gamla slaverisamhället. Låter trevligt


    Usch, slaveri är ett negativt laddat ord och jag tycker inte om det. Låt oss kalla det "medborgerlig skyldighet".
Svar på tråden Incelmännen har rätt att få ha som sexuell preferens att vilja ligga med samtyckande empatiska kvinnor som vill ligga för att vara snäll