Inlägg från: Anonym (Ledsen partner) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Min sambo kollar på porr

    Hej! Behöver verkligen lite support..

    Detta kan vara löjligt för vissa men sårade mig därför ber jag att snälla hålla elaka kommentarer borta tack.

    Den 25 november runt 20.00 ber jag min sambo låsa upp toalettdörren då jag behövde låna hans telefon (min var urladdad) Han står i duschen och säger att han inte vet vart den är. Jag ser nått som lyser i tvättkorgen och hittar den. När jag låser upp telefonen är det första jag möts av en porrsajt som heter xnnx eller dylikt.

    Jag blev helt ärligt förkrossad. Det kändes på något sätt som ett svek. Jag försökte hålla mina känslor i styr men det gick ej. Jag blev genuint ledsen. Jag kände mig riktigt besviken och mitt självförtroende sjönk till botten.

    Jag pratade med honom och han skämdes rejält och sa att detta är något han väldigt sällan kollar på och att det aldrig var meningen att jag skulle veta det. Han bad om ursäkt och sa att han ska sluta då han själv inte hade uppskattat om jag tittade, tände och onanerade till andra män.

    jag var ledsen men tog självklart emot hans ursäkt då den kändes genuin och även han kände sig ledsen och att han svikit mig och sedan var det inte mer med den saken.

    MEN ikväll gjorde jag någonting som jag inte trodde jag någonsin skulle göra.. Min man står åter igen i duschen och jag går in på hans historik och hittar då att han kollat på porr den 27 november.

    Inte ens 48 timmar efter vi pratat om det. Saken är den att han har troligtvis kollat på jobbet vilket får mig att undra... Finns det kanske en kollega som han tänder på...

    Nu känner jag mig bara tom på ord men även sviken och faktiskt lite arg.

    Vad ska jag göra... Hjälp ????

  • Svar på tråden Min sambo kollar på porr
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag hör vad du säger men min man hade blivit väldigt sårad om jag tittar på porr och andra män men för honom är det fritt fram och dessutom efter vårt samtal tycker jag är

    Ett äckligt beteende mot mig.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Det ska också tilläggas att han avvisat mig flera gånger

    Med alla möjliga ursäkter men att sitta och onanera går ju fint.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag är den i vårat förhållande som är kåtast. Jag klär gärna upp mig och är inte rädd för att testa nya grejer i sängkammaren. Jag älskar att se honom njuta och Inget är förbjudet. Jag kan inte förstå varför han hellre kollar på andra kvinnor och det gör mig sårad.

    Jag har ångest över att jag kollade i hans mobil men jag blev paranoid då han inte känns närvarande eller intresserad.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Men varför avvisar han mig gång på gång??

    Varför är det inte okej för mig att titta på andra män men han väljer att fortsätta titta själv efter vårt samtal.

    Det hade varit bättre om han stod fast vid hans behag av porr än att sitta och gråta och säga att det var dumt osv.. Men sedan då välja att fortsätta.

    Jag tycker det är oärligt. Jag erbjöd honom att vi kanske ska titta tillsammans för att prova något nytt men åter igen vill han inte att jag ska bli kåt av att kolla på andra.... Tankarna snurrar om en annan kvinna och det kanske inte är helt hållbart men jag blir orolig och sårad

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag vill prata med honom men vet inte när det är rätt tillfälle då jag inte vill att vår son ska höra samtalet och min man uppskattar inte diskussioner vid läggdags.

    Jag vet att han kommer bli arg och besviken att jag inte litar på honom och kollade i hans historik vilket jag ångrar men samtidigt inte med tanke på resultatet.

    Han lovade dyrt och heligt att han skulle sluta och sa till mig att han skäms och känner att han svikt mig genom att tillfredsställa sig till andra kvinnor och att han förstår verkligen varför jag blev så ledsen. Han bad om ursäkt och jag godtog den och har inte nämnt något om det.

    Jag tycker man håller sitt ord och visar sin partner respekt speciellt när jag blev sårad. Är det värt det liksom... Och INTE ENS 48 TIMMAR HANN GÅ!

    ÄR DU SERIÖS känner jag litegranna.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Är också gravid med hans barn vilket får mig att känna mig ännu mer otillräcklig, osexig osv.

    Vet inte vad jag ska säga till honom.

    Jag konfronterar och han stirrar in i väggen så kommer det bli. Är bara så jäkla besviken faktiskt.

    Jag sitter nu i vår soffa och har ingen lust att ligga jämte honom.

    Det värsta är att han ljuger mig rätt upp i ansiktet vilket får min tillit till honom att svikta.

    Här och nu känner jag alla känslor på samma gång och hade mer än gärna tre voltat i hela sovrummet för att avreagera mig men dom hormonerna trycker jag undan ???? men de kokar i mig det ska jag inte sticka under stolen med.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Självklart är det synd om honom. Det är alltid så synd om Karln.

Svar på tråden Min sambo kollar på porr