• Tue 3 Dec 2019 23:40
    17676 visningar
    116 svar
    -1 +2
    116
    17676

    Min sambo kollar på porr

    Att din man tittat på porr på jobbet är inget som helst tecken på att han skulle vara sugen på någon kollega som jag ser det.. låter snarare som att han har för lite att göra på jobbet?

    Menar du att du själv aldrig onanerar? För det är väl, i min värld, helt naturligt att man gör fast man är i en relation och betyder inte att man är missnöjd med det sexliv som man har ihop! Sen kanske killar, generellt, inte har lika lätt att fantisera på egen hand utan "behöver" få det serverat genom porr?

    Förstår din känsla av att du blev besviken att han kollat igen fast ni precis haft en diskussion om att detta. Men ni har nog bara olika syn på detta och han förstår nog inte, på riktigt, varför detta sårar dig då han själv inte kan se varför hans porrtittande skulle ha något samband med dig. För det tror jag verkligen inte att det har!

  • Tue 3 Dec 2019 23:45
    #7
    Anonym (Ledsen partner) skrev 2019-12-03 23:38:12 följande:

    Jag är den i vårat förhållande som är kåtast. Jag klär gärna upp mig och är inte rädd för att testa nya grejer i sängkammaren. Jag älskar att se honom njuta och Inget är förbjudet. Jag kan inte förstå varför han hellre kollar på andra kvinnor och det gör mig sårad.

    Jag har ångest över att jag kollade i hans mobil men jag blev paranoid då han inte känns närvarande eller intresserad.


    Om du upplever att han avvisar sex med dig och hellre tittar på porr så förstår jag dig bättre, har varit med om liknande så kan relatera till det!
    Då tror jag att ni behöver ta en djupare diskussion om det om du inte redan har förklarat att du känner dig utkonkurrerad av porren och varför du blir sårad!

    Sen är det aldrig bra när man känner att man vill/behöver kolla upp sin partner! Försök motstå de tankarna!
Svar på tråden Min sambo kollar på porr