• Anonym (Ledsen partner)

    Min sambo kollar på porr

    Hej! Behöver verkligen lite support..

    Detta kan vara löjligt för vissa men sårade mig därför ber jag att snälla hålla elaka kommentarer borta tack.

    Den 25 november runt 20.00 ber jag min sambo låsa upp toalettdörren då jag behövde låna hans telefon (min var urladdad) Han står i duschen och säger att han inte vet vart den är. Jag ser nått som lyser i tvättkorgen och hittar den. När jag låser upp telefonen är det första jag möts av en porrsajt som heter xnnx eller dylikt.

    Jag blev helt ärligt förkrossad. Det kändes på något sätt som ett svek. Jag försökte hålla mina känslor i styr men det gick ej. Jag blev genuint ledsen. Jag kände mig riktigt besviken och mitt självförtroende sjönk till botten.

    Jag pratade med honom och han skämdes rejält och sa att detta är något han väldigt sällan kollar på och att det aldrig var meningen att jag skulle veta det. Han bad om ursäkt och sa att han ska sluta då han själv inte hade uppskattat om jag tittade, tände och onanerade till andra män.

    jag var ledsen men tog självklart emot hans ursäkt då den kändes genuin och även han kände sig ledsen och att han svikit mig och sedan var det inte mer med den saken.

    MEN ikväll gjorde jag någonting som jag inte trodde jag någonsin skulle göra.. Min man står åter igen i duschen och jag går in på hans historik och hittar då att han kollat på porr den 27 november.

    Inte ens 48 timmar efter vi pratat om det. Saken är den att han har troligtvis kollat på jobbet vilket får mig att undra... Finns det kanske en kollega som han tänder på...

    Nu känner jag mig bara tom på ord men även sviken och faktiskt lite arg.

    Vad ska jag göra... Hjälp ????

  • Svar på tråden Min sambo kollar på porr
  • Anonym (...)

    Ja då vet du hur ångerfull han var.. och dubbelmoralisk och falsk för att inte tala om porrimpotent. Det här kommer aldrig bli bra..

  • Anonym (Ledsen partner)

    Är också gravid med hans barn vilket får mig att känna mig ännu mer otillräcklig, osexig osv.

    Vet inte vad jag ska säga till honom.

    Jag konfronterar och han stirrar in i väggen så kommer det bli. Är bara så jäkla besviken faktiskt.

    Jag sitter nu i vår soffa och har ingen lust att ligga jämte honom.

    Det värsta är att han ljuger mig rätt upp i ansiktet vilket får min tillit till honom att svikta.

    Här och nu känner jag alla känslor på samma gång och hade mer än gärna tre voltat i hela sovrummet för att avreagera mig men dom hormonerna trycker jag undan ???? men de kokar i mig det ska jag inte sticka under stolen med.

  • Anonym (Lnn)

    Det är bara du som har gjort fel och inte han. Stackars kille alltså.. Jag tror att han bara skyller på att du inte får titta porr bara för att han ska verka mer trovärdig. Är ni väldigt unga? Lycka till att hitta en icke porrtittande pojkvän eller flickvän för den delen.

  • Anonym (Ledsen partner)

    Självklart är det synd om honom. Det är alltid så synd om Karln.

  • Anonym (M)

    Av egen erfarenhet säger jag att du ska fundera på om du vill leva med en man, som nekar dig sex men porrsurfar och tillfredsställer sig själv? Det kommer inte bli bättre, även om han lovar att sluta så kommer han inte göra det och du kommer alltid undra.

  • Anonym (Rationell)
    Anonym (Victoria) skrev 2019-12-04 00:19:14 följande:

    Vill han kolla på porr kan han göra det singel. 


    Haha va? Det var det dummaste jag läst.
    Har han tillåtelse att fantisera då? Onanera? Drömma sexdrömmar?
  • Studentpappa

    Är du gravid så ligger nog svaret där, hyfsat många män vill inte ha sex när deras barn ligger i magen. En del bryr sig inte men en del tycker det känns fel.

    Jag kollar på porr ibland utan några baktankar mot min sambo, det har heller inget att göra med att jag är kåt på någon annan just då. Utan jag är bara sugen på att dra en skinnbanjo.


    Ride it like you stole it
  • Anonym (L)

    Vad du ska göra? Söka hjälp för ditt dåliga självförtroende.

  • Anonym (Förvirrad)

    Hej!

    Är i liknande situation med min kille.. Ser inga fel i att han kollar på porr om han vill när vi inte är med varandra, det kan han göra. Vi kan också titta tillsammans har jag föreslagit. Grejen är att han gör det när jag är där, i duschen utan mig. Vet inte hur jag ska ta detta? Klart som fan man blir knäckt. Blir avvisad jag också. Han har sagt att han tycker om att runka, och när jag säger att låt mig runka dig istället så svarar han med att han har svårt att komma när andra runkar honom.. "jag har runkat i så många år så det blir svårt för dig att få det lika skönt som mig" vafan alltså, han låser ju mig ute på en gång.

    Hon skrev att alla elaka kommentarer kan ni behålla för er själva så jag förstår inte varför ni vill såra en redan sårad människa.. Jag tror att alla som har känslor skulle känna sig liten i denna situation. Sen så talar vi om självkänsla och inte självförtroendet. Jag tror kanske killarna är lite blyga, istället för att utforska tillsammans så tar de saken i egna händer, ja vet inte men förvirrande är det.

  • Anonym (Kvinna)

    Jag kollar på port även om jag har en relation.

    Det har ingenting med min partner att göra. Jag älskar honom mest i hela världen och skulle aldrig vara otrogen.

    Att titta på porr eller läsa porriga böcker är en privat sak tycker jag.

Svar på tråden Min sambo kollar på porr